Reklama

Reklama

VOD (1)

Nejzábavnější seriál o hledání pokladů na kanále HISTORY® je zpět a kupci jsou připraveni na další napínavou akci. Jedná se o zvláštní druh hledání pokladů, kde – pokud máte štěstí – vám obsah opuštěného skladu může vydělat majlant. Kupci jsou různí, od dvacátníků hledajících zábavu a vzrušení po manželské páry, jimž jde o rychlý a tučný výdělek, a všichni jsou připraveni udělat z toho pořádné drama. Cokoli je možné, když kupci zvažují, zda ten který sklad stojí za koupi... a jak vysoko jsou připravení jít. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Fenquick

Fenquick (hodnocení, recenze)

Hurá! Stará lampa za $500! Starodávná role od hajzlpapíru za $600 a tadyten háčkovanej hadr na podlahu dáme za $800. Dneska jsme se zase pěkně nakapsovali! Ještě že jsme takoví vychcaní byznysmeni.

jiriluk

jiriluk (hodnocení, recenze)

U nas by to slo tezko, pac kdyby jste nekomu prinesli vec na oceneni, da vam co nejnizsi cenu, aby to koupil levne a sam vydellal, tu se desne krade :)

Uživatel kouBaMW smazal svůj příspěvek.

DanielW94cz

DanielW94cz (hodnocení, recenze)

lost815

Díky za info,já tedy televizi nesleduji,ale budu to kontrolovat.Jinak jako jo,dá se na to dívat i v angličtině,ale to není ono.Navíc jsem ani 7 řádu nenašel v AJ.

FFilipCZ

FFilipCZ (hodnocení, recenze)

DanielW94cz

Já všechno koukám v AJ, není to zas taková raketová věda - co našli ve skladovacích jednotkách i kolik za to zaplatili vidíš na obrazovce a zbytek je spíš jen taková vycpávka.

lost815

lost815 (hodnocení, recenze)

DanielW94cz

Na Fandovi maj 4.série v češtině ale slíbili, že daj další série už brzo, tak sleduj Fandu, ted opakujou Texas, tak možná po něm. Na History nevím.

na příspěvěk reagoval DanielW94cz

DanielW94cz

DanielW94cz (hodnocení, recenze)

Nevíte kde by se dali najít další epizody v češtině? Našel jsem jen 5 řad,ale je jích celkem 9,ale ty jsem nenašel ani v angličtině.Jestli někdo bude vědět kde se dají najít v češtině,budu rád.

na příspěvěk reagoval lost815, FFilipCZ

marlboro

marlboro (hodnocení, recenze)

Ti přiblblí američani se budou natáčet u všeho i když se půjdou vys*at a my ještě blbější češi budeme tyto pořady kupovat a čumět na to!! Fakt ten náš národ spěje tak akorát do pr*ele!!

FFilipCZ

FFilipCZ (hodnocení, recenze)

rafe2317

No, tam to zase musíš rozlišovat, třeba ten starý nábytek, skříně, židle stoly, jdou v dnešní době hrozně do módy a za nějakou opravdu historickou krásnou židli dáš i tady 2 tisíce ani nemrkneš, takže jestli to tam střílej třeba za 100$, tak to je reálný. Zkus juknout třeba na Opuštěné stavby nebo Salvage Hunters, ty jsem zhltnul raz dva a ty starožitné věci jsem si strašně oblíbil :) Ale rozhodně souhlasím s tím, že ne všechno, co mají naceněno v tom díle, pak taky za tu cenu prodají (jestli vůbec prodají) :D Hodně věcí (hlavně obyčejných) jde do donate, to tam i říkaj.

rafe2317

rafe2317 (hodnocení, recenze)

FFilipCZ

nepochopil si ma :) ja som to myslel tak, ze by som chcel videt to, kolko z tych veci skutocne predali a kolko do toho dali, lebo povedzme si na rovinu, take haraburdy co tam predavaju za XY penazi neni mozne :) napriklad dneska stary stol co by som s nim podkuroval, rozpadnuty bez dverí za 150dolarov :D :D

na příspěvěk reagoval FFilipCZ

FFilipCZ

FFilipCZ (hodnocení, recenze)

rafe2317

"Jmění dražitelů a aukcionářů se liší. Barry Weiss vlastní 9 milionů amerických dolarů, Dan Dotson 3,5 milionu, Dave Hester 3 miliony, Darrell Sheets 1,5 milionu, Jarrod Schulz 700 tisíc, Brandi Passante 700 tisíc a Nabilla Hannis 10 miliónů amerických dolarů" No, asi to taková bída nebude, ale tak je jasný, že ne každý sklad je výdělečný, ale do televize dají jen ty nejzajímavější. Spíš mě štve,  že ty zisky, co tam uvádějí, stoprocentně nejsou čisté. Když by se od toho odečetly ještě náklady na pohonné hmoty, doprava a přeprava těch věcí (najímání náklaďáků), atd, tak by to bylo výrazně menší. Každopádně stejně to musí bejt zajímavej džob, kde ale pro nováčky a ryby s pár stovkama v kapse není moc místa. Člověk by si to jednou zkusil, koupil by sklad za pár tisíc CZK, našel by tam hovno a vysral by se na to, páč za to dal půlku vejplaty :D

na příspěvěk reagoval rafe2317

rafe2317

rafe2317 (hodnocení, recenze)

Dost smiesne mi pride, ako haraburdy co najdu ocenuju takými pálkami až to neni možné, a ptm to prezentuju ako zisk, rad by som sa teda pozrel na ich koncorocne ucty co predali a kolko minuli :)

na příspěvěk reagoval FFilipCZ

FFilipCZ

FFilipCZ (hodnocení, recenze)

Docela by mě zajímalo, kde nejblíž od ČR je něco takhle podobného. Myslíte, že v třeba v Německu mají takovéhle dražby skladů a nebo to je jen v USA (resp. v Anglii, tam to bude určitě taky, to vím z Baggage Battles).

Reklama

Reklama