Reklama

Reklama

Epizody(12)

Děj se odehrává v blízké budoucnosti, kdy je planeta Země napadena mimozemšťany z jiné dimenze zvané Nova. Obrannou linii naší planety tvoří geneticky modifikované bojovnice Pandoras doprovázené mladými muži Limiters, kteří dovedou mrazit a tím zpomalovat protivníky. Bridgette L. Satellizer, nebo-li Untouchable Queen, je neporaženou bojovnicí akademie. To vše se ale změní v momentě, kdy je vyzvána k souboji o první místo. Během boje je vyrušena nově příchozím studentem Kazuya Aoi, který si ji splete se svou sestrou. Toto vyrušení stojí Bridgette první místo, ale přinese ji nové přátelství. (Axiris)

(více)

Recenze (10)

Palisander 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ubehlo ako voda. Celkom v pohode pozerateľné, aj keď ecchi v menších dávkach by asi dráždilo o čosi viac. Takto to mohli spraviť už komplet hore bez ;-). Tentoraz mi akcia sadla, nebolo to umelo ponaťahované spomaľovačkami a opakovaniami, naopak, stále vpred a čím ďalej tým rýchlejšie. Nejaké muchy by sa samozrejme našli, ale keď to nenudí, nie je čas rozmýšľať nad logikou technických detailov, napríklad. Bonusy sú čistý nekompromisný fanservis bez súvisu s dejom seriálu. ()

Woyczek 

všechny recenze uživatele

Seriál pro pobavení, nic víc. Jen kdyby tam toho echi nebylo tolik. Všechny boje spočívaly v tom, že si ženský roztrhají hadry. Nicméně se mi líbila ta jejich žárlivost a vzájemná nevraživost. Myslím si, že tuhle atmosféru vystihli tvůrci dobře. Jo a taky některé voltweapon měly grády. A jméno Satellizer L. Bridgette zní fakt cool. ()

Reklama

Axiris 

všechny recenze uživatele

Každý pátý záběr na prsa, zadek nebo intimní partie. Při soubojích přespříliš dramatická hudba, úvodní píseň raději ani nekomentovat. Velmi stupidní hlavní zápletka (stačí se jen dotknout hlavní hrdinky Satellizer a i to už vás může stát život, ale to vše se změní ve chvíli, kdy ji ve výstřihu skončí mladý klučina a velké přátelství je na cestě). 2* jen za scénu z prvního dílu s Kazuha Aoi, která je jak vystřižena z Diabla II, kde Archanděl Tyrael ničí Světovín. ()

Subjektiv odpad!

všechny recenze uživatele

Dost! Tyhle slátaniny přebírající strukturu hentai bez jeho "atrakcí" se mi definitivně přejedly. Nesmyslné postavy s nesmyslnými traumaty, co bojují s monstry a mezi sebou z nesmyslných důvodů a tedy hlavně proto, aby si mohly strhávat oblečky, drtit cecky a náhodně se dotýkat s červenáním na těch nejintimnějších místech ode mě zřejmě už nikdy nedostanou nic než odpad. Bez vtipu, bez logiky, bez hloubky. ()

Larky 

všechny recenze uživatele

Nesdílím vůči Freezingu stejnou averzi s ostatními, už jen kvůli tomu, že ecchi nabízí kvalitativně daleko horší seriály než je tento.Navíc se mu daří i přes dějovou primitivnost docela solidně zabavit (souboje Pandor a závěrečné souboje proti Novám jsou cool, jen by se klidně obešli bez neustálého roztrhávání oblečení) .Lepší 3* ()

Galerie (56)

Reklama

Reklama