Reklama

Reklama

Za kačku svlíkačku

(pořad)
Soutěžní / Erotický
Česko, 2009, 65 min

Obsahy(1)

Mírně erotická soutěž, kterou provází atraktivní slečna a kde se dají vyhrát celkem pěkné výhry. Hraje se buď "kolo štěstí" nebo "sexeso". Pokud nevyhraje, slečna ze sebe svlékne část oblečení. (zliteonit)

Recenze (171)

gabin(a) odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby to dávali později, mohl by to být zdatný konkurent vážné hudby nebo Chaplina, pro které se na ČT evidentně nenajde jiná vysílací doba než třeba 2:55 nebo 3:30. Nebo teleshoppingu na dalších stanicích. Viděla jsem jednou kousek, kde notně použitá krákorající ušmudlaná E-pětapadesátnice laškovala s podobně intelektuálně disponovaným pánem. Pořád mu nabízela, že se svlíkne, ale pán nechtěl a já jsem se mu teda ani nedivila. Jak to dopadlo, nevím, bála jsem se, že se fakt svlíkne, tak jsem přepnula:-) Ještě po přečtení komentářů: já nevím, tohle byl fakt můj úlet, že jsem to viděla, ale kdybych nemohla spát, tak si pustím třeba DVD nebo rádio, ale tohle teda fakt už nikdy. Teleshoppující Horst Náušnička je proti tomuhle Bergman! A ve svém věku je teda i čistější a úhlednější než ta umaštěná a vymaštěná děva, kterou jsem měla tu čest vidět:-) ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tlupa totálně hnusných a naprosto debilních kurev čeká až se jim dovolá nějaký nadržený a vygumovaný stréc, který si neumí na netu najít porno. Název je dost zavádějící, kdo stále používá v mobilu kredit, tak už ho po zavolání nemá. Nemyslete si, že jsem tam někdy volal. Ono, je ta cena dole malým písmem napsána. Ale nejspíš by se tam měla psát cena tak za 15 minut, protože minutu tam stejně nikdo volat nebude. Ti, kteří se údajně dovolají jsou jistě nastrčení, protože otázky jsou tak primitivní, že nelze uvěřit, že by kolem nás chodilo tolik retardů, ale on už je retard každý, kdo si myslí, že něco může vyhrát, takže to úplně tak jisté není. Co však je úplně jisté je to, jak pořad hodnotit. ()

Reklama

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem kousek, ale než se ta baba alespoň trochu svlíkla, tak jsem usnul, známej však říkal že si u toho dokázal vyhonit, tak fakt nevím:-) Pamatuji si různé blbůstky-suvenýry (třeba propisky) se svlíkacími holkami, jo, kde jsou ty časy, kdy jsem tohle ještě žral, podobně jako třeba svlíkací poker s partou hic:-) Jinak nejde o nic jiného než o sprostou okrádačku v přímém pořadu, parazitovnání někoho, na hloupých a naivních lidech! 90 kaček za minutu, no neberte to, nasrat šmejdi:-)! ()

ac3r odpad!

všechny recenze uživatele

Občas tuhle žumpu člověk náhodně chytne před spaním, jednou jsem tam když soutěž začínala ze srandy volal, jelikož moderátorka furt plakala jak ji nikdo nevolá a znal odpověď na otázku za 5 tisíc. Samozřejmě vás nechají viset na drátě, kde vám vykládají nějaký rádoby erotický historky a žádný připojení do studia se neděje, i když moderátorka neustále pláče jak nikdo nevolá. Takže nejen brak pořad, ale i solidní habaďůra na vycucání peněz z lidí. Holky samozřejmě rozumu moc nepobraly, což člověk nemůže ani očekávat, ale nepobraly ani moc té krásy, takže se divím, že se na to vůbec někdo kouká. Hezký křišťálový odpad. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrá kokotina, kterou jsem si párkrát nechtě nahrál (kousek) než došla páska, když jsem usnul při nahrávání nějakého hororu. Holky žádná sláva a ta doba než se konečně svlékly – no ale zas se jistě našlo dost zoufalců, kteří tam s pérem v jedné ruce volali pořad co pořad – jinak by se jim to samozřejmě nevyplatilo. Pamatuju si týpka ze školy, co na tom „projebal“ snad deset litrů (samozřejmě i na horkých linkách) a pak to museli staří cálovat za něj, protože mu ještě nebylo 18 a nemakal. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno