Reklama

Reklama

Za kačku svlíkačku

(pořad)
Soutěžní / Erotický
Česko, 2009, 65 min

Obsahy(1)

Mírně erotická soutěž, kterou provází atraktivní slečna a kde se dají vyhrát celkem pěkné výhry. Hraje se buď "kolo štěstí" nebo "sexeso". Pokud nevyhraje, slečna ze sebe svlékne část oblečení. (zliteonit)

Recenze (171)

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem kousek, ale než se ta baba alespoň trochu svlíkla, tak jsem usnul, známej však říkal že si u toho dokázal vyhonit, tak fakt nevím:-) Pamatuji si různé blbůstky-suvenýry (třeba propisky) se svlíkacími holkami, jo, kde jsou ty časy, kdy jsem tohle ještě žral, podobně jako třeba svlíkací poker s partou hic:-) Jinak nejde o nic jiného než o sprostou okrádačku v přímém pořadu, parazitovnání někoho, na hloupých a naivních lidech! 90 kaček za minutu, no neberte to, nasrat šmejdi:-)! ()

sskrblik odpad!

všechny recenze uživatele

Za kačku svlíkačku aneb jak se ještě jinak přiživujou štětky u nás. Člověk příjde z hospody po rukavici (pětipívu) a co ho nečeká na Prima Cool. " Volejte, jsem tu pro vás, mám tady spoustu cen nebo mě můžete svlíknout - mě je tu teplo...". No to jsme to dopracovali. Minuta hovoru 90kč/minutu, proč ne že. Moderátorky tupé až je to do očí bijící a jejich zoufalá snaha vydřít z diváka peníze. Ukázka byznysu v Čechách. ()

Reklama

Lula.cz odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou takhle v noci jsem si nevypnula televizi a ejhle co dávali...Za kačku svlíkačku? To snad nemůžou myslet vážně? Vzhledem k ceně hovorů je název velice zavádějící :D každopádně nechápu, že se najde zoufalec, co tam vážně zavolá. Holka, kterou jsem tu noc viděla sice vypadala dobře, ale v hlavě toho evidentně moc nemá..divákům ale jde stejně spíš o to, jestli má jiné přednosti... ()

PROCESOR odpad!

všechny recenze uživatele

Díky "Borci" hned jsem spokojenej a bude se mi líp spát, když se tady hezky rozepíšete u čeho si ho honíte, je to velmi osvěžující, akorát mi chybí info jestli si holíte i pytlíka, nebo jen nahoře. Díky Vám sem zjistil, že to dělám špatně. Stačí psát nechutnosti zabalený do rádoby proti-intelektuálům a sem v pohodě. To sem, ale těžkej chlapák! Jo ještě jednou díkys zapracuju na tom. ()

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Já musím tu jednu hvězdu dát. Ne kvůli naprosto debilnímu pořadu tahajícímu prachy pomocí výhodného volání od diváků, kteří jsou buďto v jiném stavu (a ne těhotní) nebo jejichž IQ nestačí ani na to, aby pochopili, co znamená "ztište si tu televizi". Já ho dávám kvůli některým svlečnám. Jsou opravdu pěkné, ale především vydrží hodinu kecat naprosto o ničem, i přesto se to ale dá poslouchat. Když to srovnám s Red News, kde mají většinou problém, jak s textem (i přesto, že jde o minutový pořad), tak s přednesem, tak zde musím dát to hodnocení výš. Tady totiž holky působily vcelku klidně a příjemně. I když možná jsem měl jen štěstí, viděl jsem všeho všudy jeden celý díl a pár chvilek o délce reklam na jiných stanicích. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama