Reklama

Reklama

Kamelot

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický / Sportovní
Česko, 2011, 60 min

Obsahy(1)

S Jaromírem Bosákem nebo Robertem Zárubou a jejich hosty se sami můžete ptát na žhavé sportovní téma. Takový je nový pořad redakce sportu Kamelot. I ve sportovním vysílání České televize tak dostane pravidelný prostor pořad založený na interaktivitě s diváky. (oficiální text distributora)

Recenze (12)

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Já osobně jsem tento pořad uvítal. Seriózní diskuse na aktuální témata ze světa sportu. Aspoň to člověk slyší přímo, zprávy jsou krátký a projíždět pořád internet taky není ono. Mé hodnocení nevím na čem jiným založit, než právě na zajímavosti tématu, takže 3* ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Tento pořad mi v televizi chyběl a doposavaď jsem nevynechal ani jednu odyvysílanou diskuzi. Je sice pravdou, že tu už byl a vlastně i nadále je jiný podobný avšak oproti Kamelotu hodně odlehčený pořad Na slovíčko, který nyní trochu ustupuje od tématu fotbal / hokej a zaměřuje se na jiné sportovní odvětví. Hodně se bavím nad telefonáty od díváků a i zvolená moderujicí dvojice Míra Bosák či Robert Záruba zatím nezklamala a doufám, že i nadále zůstane pouze u téhle dvojice a Čapek bude tentokrát tvrdnout u toho svého Studia fotbal. :) ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Nejvíce mě na tomhle pořadu asi rozlaďuje jeho naprosto stupidní název. Co ale nadělám. Jsem jinak sportovní fanoušek, ale Kamelov mě nijak nezaujal. Možná, že kdyby byli páni moderátoři trošku více odvážní vůči hostům, což se bohužel neděje. ()

Chajimwitz 

všechny recenze uživatele

Jaromír Bosák jako komentátor fotbalových přenosů a jeho trapné průpovídky,to je pro mě absolutně nestravitelná záležitost,raději zápas,komentovaný tímto člověkem oželím,v lepším případě se něj podívám na zahraničním kanálu.Jako moderátor mi však připadá zábavný a s Robertem Zárubou vytvořil dobrou dvojku. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele

Po stránce moderátorské nezvládnuté: hosté se překřikují navzájem, moderátor si neumí sjednat pořádek, nakonec si začne skákat do řeči s ostatními a v momentě, kdy na "otázku posluchače" odpoví sám, s předem připraveným spotem, musí mé hodnocení klesnout dolů. Je to ostudné až trapné, o to víc, když je u těchto pánů člověk zvyklý na vysokou úroveň... ()

Mr.FreeZer 

všechny recenze uživatele

Určitě zajímavý pořad se kterým přišla Česká televize na obrazovky. Záruba a Bosák jsou zárukou kvality ohledně sportu, takže se rád podívám na některé diskuze zejména hokejové. ()

liborson 

všechny recenze uživatele

Občas zajímavé debaty, ale proč do toho musí tahat diváky? Ok ať posílají maily, ale proč musejí mít živý vstup? Ve většině případů stejně melou blbosti a nepoloží ani kvalitní dotaz. Jinak Záruba - Bosák slušná dvojka a kolikrát se člověk dozví i nějaké nové informace. ()

Heso 

všechny recenze uživatele

Diskuzní pořad na úrovni, na aktuální sportovní téma a s lidmi, kteří k tomu mají co říct. Za sebe mohu říct, že je škoda že se v dnešní době stejný nebo podobný pořad nevysílá. Uvítal bych ho. ()

Reklama

Reklama