Reklama

Reklama

Uneseni

Trailer

Jaimova rodina nestihne oslavit první den v novém domě, do kterého se právě přestěhovala, protože je přepadne skupinka ozbrojenců v kuklách. Jediné, co požadují, jsou peníze a cennosti. Celá věc se však zkomplikuje, když matka s dcerou začnou klást odpor... (TV Horor Film)

Videa (2)

Trailer

Recenze (106)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Úplně v pohodě drsnej, násilnej a hlavně histerickej exploiter typu "v domě jsou zlí parchanti, týrají hodné a nic netušící obyvatele". Na nelogičnosti kašlu, dobrá byla ta uvřeštěná, histerická psychologie postav. Ty zmatky a to všechno docela odpovídalo realitě, když se loupež podělá. Koho tyhle filmy nebaví, tak se na ně prostě nedívejte!!! Já fakt nechápu, jak může být někdo tak dětinsky naivní, aby koukal na subžánr, který se mu vlastně nelíbí a nezajímá ho?! Proč?! Proč zabíjet čas něčím, co mi nic nedává?! Proč pak zbytečná kritika na něco, čemu ve své podstatě vůbec nerozumím (třeba uživatel VERBAL že ... hehe!). A vůbec tady ty hádky, který vznikly s umístěním tohoto filmu do databáze, mi tak nějak dokazují, že spousta z uživatelů je podobná banda agresivních idiotů, jako byli ti šmejdi ve filmu ... A na závěr moje slovo, podobně jako uváděl VERBAL: "Jen já můžu oběktivně rozhodnout, jakej ten film je. Protože jsem to já, FLIPNIC, ten, kdo exploiterům kdy nejvíc rozuměl a rozumí!" :-DD ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Sen sterdostavovskej rodiny je: fungujúca rodina, vlastný dom s výhľadom a bazénom, výchova potomka k ceste za vlastnou rodinou. Nuž a tento sen je filmom Unesení dokonale a dôsledne zlomený. Čo zlomený, zničený. Nie naraz, postupne, tvrdo, nekompromisne. Až z toho ostane nedobre. Preto, napriek remeselnej dokonalosti len tri hviezdičky. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Nie je to vyložene zlý film. Od snaživých hercov cez obstojne napísaný scenár až po občasné zaujímavé technické nápady (rozdelený obraz). Dej je rozprávaný plus mínus v reálnom čase a je realistický. Únoscovia sa zo začiatku správajú rozumne, inteligentne a snáď aj v rámci možností slušne (ak chcú mužovi pohroziť, tak ho proste len symbolicky prefackajú, aby sa spamätal a spolupracoval, žiadne dýky do brucha). Rodinu zbytočne neterorizujú a dajú jej jasne najavo, že im ide len o peniaze a keď sa k nim dostanú, pravdepodobne rodinu nezabijú (sú maskovaní, takže pri vypočúvaní políciou rodina nebude môcť podať opis). Potom ale nastáva smršť nelogických kiksov, kravín a hlúpostí a predvídateľných zvratov a už som len odratúval vyčerpane minúty zostávajúce do konca. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý film, ale já bohužel viděl jako první remake s Cagem takže jsem nakonec nebyl tak odvařenej. I když konec je o něco lepší a ta surovost filmu je parádní, ale třeba rozdělení obrazovky mi nepřišlo tak dobré protože stíhat všechno co je na obrazovce bylo docela síla. Nevím jestli je film dobré označit jako horor spíše bych se řadil k tomu thrilleru. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že sa Jaime spolu s rodinou nasťahuje do nového domu, ich radosť dlho nepotrvá. Hneď v prvú noc sú prepadnutí trojicou Albáncov, ktorí sa za vidinou získania honosného majetku nezastavia pred ničím. Bez ohľadu na niekoľko výčitiek užívateľmi, "nelogická logika" správania obetí či útočníkov sa napriek pár detailom, dala prehltnúť. Čo ma ale prekvapilo najviac, sú skutočne presvedčivé herecké výkony. Najmä vďaka nim je "Secuestrados" pomerne vydareným psycho thrillerom. Po dlhej dobe, konečne "vydarený" hororový záver. Škoda len, že sa v snímku neobjavilo viac prvkov, ako len dve slušné gore scénky - 60%. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Film se skládá z 12 dlouhých záběrů. (Zdroj: en.wikipedia.org) (baronGrga)

Související novinky

Španělé, kam se podíváš

Španělé, kam se podíváš

16.02.2014

Španělská kinematografie se v posledních letech díky několika talentovaným tvůrcům s velkými hity stala velkým dodavatelem kvalitních hororů a thrillerů. Tento trend se dále rozvijí s tím, že přední… (více)

Reklama

Reklama