Reklama

Reklama

Gotthard - Made In Switzerland - Live In Zurich

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Švýcarsko, 2006

Hrají:

Patrick Simons

Obsahy(1)

Koncert byl natočen 8. prosince 2005 ve švýcarském Curychu v Hallenstadion. DVD obsahuje 21 songů (hity jako All We Are, One Life One Soul, Immigrant Song [Led Zeppelin cover] a mnoho dalších...), videoklipy, fotogalerii a další dokumenty. (B.e.n.Q)

Recenze (5)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Koncert našlapaný největšími peckami kapely Gotthard, dvěma precizně odehranými předělávkami (Hush a Immigrant Song) a jedním nabušeným bubenickým dvojsólem. Steve Lee byl opravdu charizmatický frontman se skvělým hlasem. Škoda, že už ho nikdy nebudu mít možnost slyšet naživo. ___ Ukázka z koncertu: http://www.youtube.com/watch?v=SeZw8lJN4L8 ()

odvedle 

všechny recenze uživatele

výborný koncert, inštrumentálne majstrovsky zvládnutý, hrajú pecky, ako svoje, tak aj prebrané od Purplov, Steve Lee spieva v skvelej pohode, publikum hravo kočíruje a publikum sa nechá unášať, baviť, niektoré nezabudnuteľné kúsky ako drum duet :) ... vynikajúci koncert, a je smutné, že Gotthard už ďalší takýto nepridajú ()

Reklama

janesX 

všechny recenze uživatele

Tento koncert mi doporučil kolega z práce a aj keď počúvam možno viac progresívnejšiu muziku a velmi sa mi do toho nechcelo, bol som nadšený, lebo technicky, vizuálne a zvukovo je to úplná dokonalosť. O tento zážitok sa tu postaralo azda desať výborných kameramanov a tak isto fantastický strih. Spolu s výbornou hudbou a perfektným zvukom to nemôže byť za menej ako päť. A mínusy? Naozaj žiadne. ()

Reklama

Reklama