Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (183)

plakát

Instalatér z Tuchlovic (2016) odpad!

Zasmial som sa celkom... nula krat, nula, ani raz. Ten zaner v popise, ze vraj teda komedia, by sa mal upravit. Par navrhov by som mal, ale nechcem byt neslusny.

plakát

Cesta z města (2000) odpad!

Dal som filmu sancu, no bohuzial, po par minutach som to vzdal, "zivot je prilis kratky" a uz len ten zaciatok? des, des! Dovod je jednoduchy, Hanak-zufalejsieho herca ako Hanaka som snad este nevidel. Skratka, nic pre moje cujne nervy.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Vyraz "zivot ho bije" dostava vo filme druhy rozmer, avsak pretoze Leo nie je priamo z Kryptonu, tak po filme zostalo akesi rozcarovanie, pachut (za par dni po utoku medveda skakat ako lan po strani, je divne, ci?). V kazdom pripade kamera je vyborna, niektore sceny ze vau, scenerie krasne...

plakát

Johančino tajemství (2015) (TV film) odpad!

Nemozem si pomoct, ale tie nove rozpravky (tato, o 7 zhavranelych bratoch, Laska na vlasku) su divne akesi, vobec negraduju, ale tahaju sa ako sople z nosa, teda neskutocne nudia, skoda...

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Dobry nasup, to teda hej, akurat ma neskutocne stvu "nocne" a pritom tie najlepsie sceny, kde, damy odpustia, hovno vidiet, len tmu a vrstvu prachu na obrazovke (po utreni prachu je stale prd vidiet).

plakát

Všechny cesty vedou do hrobu (2014) 

Bozinku, to je komedia, niekto by mohol povedat, ze trapna, ale ja som sa uchechtaval; co veta, to hlaska, lacna, ale dobra 99% ("budeme na tebe spominat cely cervenec pri piti chlazenych drinku, za ktere si polozil zivot")

plakát

Stáhni mě do pekla (2009) 

Zaciatok dobry, par mrazivych scen, ale cim dalej film postupuje, tym je trapnejsi a trapnejsi, az akasi trapna parodia scooby dooa!

plakát

Zpátky do ringu (2013) 

Nemozem si pomoct, ale film je NUDNY, nezaujalo ma nic, vobec nic, film bol taky umieracik, ze som nakoniec zaspal, nedopozeral a ani neplanujem si ho pozriet znova. De Niro je marny v poslednych filmoch (aj v tych dochodcoch co isli do Vegas aj tu) a len dufam, ze je to len stupidnymi scenarmi a nie jeho hranim, lebo premyslam ze ho odstranim zo svojho mienkotvorneho zoznamu oblubenych hercov... viem, ze tento prispevok zapadne medzi 2 stovky dalsich, ale ak by sa niekto chystal film pozerat, tak si to dobre rozmyslite!

plakát

Red 2 (2013) 

Uz to nebolo take svizne ako jednicka, a vobec najviac filmu skodi dvojka Frank a jeho caja, chemia medzi nimi je nejaka divna, myslim si, aj postava Malkovicha mohla dostat viac priestoru. Zeta-Jones a Lee su vo filme zbytocni. Oproti jednicke zostava taka pachut po zhliadnuti dvojky...

plakát

Našrot (2013) 

Ubity nudou som sa s chutou zasmial akurat na "curacej" scene v bare, inac velka bieda!