Reklama

Reklama

La reina del Sur - Season 2

(série)
USA / Španělsko, (2018–2019), 43 h (Minutáž: 43 min)

VOD (1)

Epizody(60)

Obsahy(1)

Po devíti letech skrývání se Teresa musí postavit své minulosti. Vrátí se do Mexika, aby zachránila svoji unesenou dceru Sofíi. (Netflix)

Recenze (1)

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Charismatická Kate del Castillo, překvapivě sympatická Isabella Sierra (obvykle dětské postavy moc nemusím) a akce, která je naprosto bombastická - na zabití času ideální, i tak se ale nemohu ubránit dojmu, že toto pokračování je naprosto zbytečné. Jednak proto, že děj knihy byl celý zpracován už do první série, a jednak kvůli tomu, že namísto uspokojivého finále se dočkáme cliffhangeru, lákajícího na další sezónu. Kdyby to mělo dvacet epizod, tak budiž, ale šedesát?! Dobře jsem udělal, že jsem to celé nesledoval a víceméně se tím „proklikal". Po technické stránce (a na latinskoamerické poměry) se ale jedná o zdařilou filmařinu. PS. Po vzoru komiksových superhdinů přežije Teresa Mendoza takové situace, ze kterých by normální člověk živý nevyvázl :D ()

Zajímavosti (9)

  • První promo ke druhé sérii obsahuje pár záběrů ze seriálu Páni ráje (od r. 2015), konkrétně se jedná o výbuch domu a záběr na strážníky z 9. epizody. (fiLLthe3DD)
  • Jelikož byl děj knižní předlohy zadaptován již v první sérii (2011), museli tvůrci vymyslet zcela novou zápletku – ta pak lehce připomíná děj páté (2018) série narconovely „Señora Acero“ (od r. 2014). O scénář k oboum seriálům se postaral Roberto Stopello. (fiLLthe3DD)
  • Podstatná část produkce byla zaznamenána v Kolumbii, dále tvůrci využili lokací Toskánska (Itálie), rumunské Bukurešti a španělského města Málaga. Natáčelo se také v Moskvě (Rusko). (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama