Reklama

Reklama

Farmář hledá ženu

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 60 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Show Farmář hledá ženu pomůže několika osamělým farmářům najít partnerky, které se nakonec mohou stát i jejich manželkami. Budete mít jedinečnou příležitost sledovat navazování vztahů v reálném prostředí, uprostřed přírody a tvrdé práce. (oficiální text distributora)

Recenze (182)

Black_doll 

všechny recenze uživatele

Skutečná česká reality show (všechny typu hotel paradise, big brother s umělýma lidma ať táhnou), u které se vždy narámně pobavím, protože taková individua co tam chodí, to jsou přesně ti lidé které dnes a denně potkávám, a je užasné si ukázat v jakých podmínkách žijí, jak se zkouší zalíbit opačnému pohlaví a jak obstojí před kamerou. Udivuje mě negativní hodnocení. Vždyt tohle je česká skutečnosti, co byste chtěli ? ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Pár dílů jsem shlédnul, zbylé mi odvyprávěla přítelkyně, která pořad nadšeně sledovala:-) O něco lepší úroveň, než např. Prostřeno. Zajímavé hlavně tím, že štáb sleduje účastníky dlouhodoběji a o osud zúčastněných se zajímá. Také mám dojem, že hlavním cílem Farmáře je opravdu dát dva lidi dohromady a ne pouze sestřih negativních emocích a eskalujích konfliktů, ke kterým nutně dochází... A díky tomu, že účastníci jsou vybíráni jiným klíčem, než u jiných RS, není výsledkem soustavná přehlídka trapnosti, ale jsou k vidění i nějaké zajímavé okamžiky. ()

Reklama

fredisek odpad!

všechny recenze uživatele

"Musíš těm kravám stlát pořádně, ať nespí na tvrdym." -- "A to ti nevadí, že JÁ spím na tvrdym?" -- "Tož, ty nedojíš." ... Tož, tohle vydestilovaný zoufalství mě dnes ráno zastihlo v televizi. Obdivuju vidláky, že se tam přihlásí, a obdivuju ty odbarvený nebo prsatý dámy, který do toho jdou. Jestli sní o venkovské idyle, tak to aby se spíš přihlásily do Vražd v Midsomeru. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem si říkala přece jen to nemůže být s naší zemí tak špatné....A pak se podívám na tohle a vyloženě civím jak je možné, že se tlupa takových strašně škaredých,neschopných a naprosto nemožných mužů přihlásí do televize na jakousi zvrácenou seznamku. Nedokážu ani slovy popsat jak moc mě pobuřuje a jak je možné,že si někdo pozve na svou "farmu", která vypadá naprosto neobydlitelně ženy..tvory nenechavé....A ještě více mě zaráží, že neskutečně ohyzdný muž si o sobě dokáže myslet, že je pohledný a líbá se s ženou, kterou nikdy předtím neviděl. Každopádně je to každého věc ale ono to pak hodně vypoví a oni se jen ztrapňují. Já se naprosto vžívám do role Něrgešové, která jen občas nevěřícně kouká a nechápe ty individua. ()

Gumrice odpad!

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že jsem musela dílo ohodnotit jako odpad, je to strašně trapný a ještě k tomu ta šílená Něrgešová, ale je to velice vtipná šou, u které se prostě nejvíc nasměju, i když někdy je to k pláči, ty lidi jsou snad přeplacený, aby ze sebe dělaly idioty. Přiznávám, že to celkem pravidelně sleduju a fakt se na tom vařim. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Po natočení druhé řady pořadu v době, kdy probíhalo premiérové vysílání, soutěžící Oli spáchala sebevraždu. Pouze v rovině spekulací navždy zůstanou úvahy o spojitosti tragédie s jejím neúspěchem v soutěži. Televize Prima se přesto rozhodla celou řadu odvysílat bez jakýchkoliv změn. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama