foto

Jiří Mádle

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1997 Malíř (studentský film)

TV pořady

2020 Superšéf 24 hodin do pekla a zpět (TV pořad)
2017 Kočka není pes (TV pořad)
2013 Co je doma, to se počítá (TV pořad)
Což takhle dát si VIP? (TV pořad)
2011 Česko na talíři (TV pořad)
2010 Hledá se táta a máma (TV pořad)
Mladší o pár let (TV pořad)
Prostřeno! (TV pořad)
Ženy na cestách (TV pořad)
2009 Jak se staví dům (TV pořad)
2008 Hledá se táta (TV pořad)
2007 Jak se staví sen (TV pořad)
Vem si mě! (TV pořad)
2006 Chůva v akci (TV pořad)
2005 Výměna manželek (TV pořad)

Kameramanská filmografie

TV pořady

2010 Farmář hledá ženu (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2020 Superšéf 24 hodin do pekla a zpět (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky