Reklama

Reklama

Farmář hledá ženu

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 60 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Show Farmář hledá ženu pomůže několika osamělým farmářům najít partnerky, které se nakonec mohou stát i jejich manželkami. Budete mít jedinečnou příležitost sledovat navazování vztahů v reálném prostředí, uprostřed přírody a tvrdé práce. (oficiální text distributora)

Recenze (182)

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

Nie je to až tak odporné ako som očakával , aj účinkujúci sú celkom v pohode ...Rušivým elementom programu je Něrgešová...Bez problémov zvýšim hodnotenie , posledná šestka protagonistov je skvelá .Oceňujem nádherné priestory , kde sa tento program točí. Výborná práca kamery a réžisér vôbec v ničom nezaostáva .Ani ďalšie rady tohto diela nie sú slabšie, skvele vybranie súťažiacich prevažuje. Moc pekné ... ()

jezurka42

všechny recenze uživatele

Viděla jsem asi 1,5 dílu, takže nebudu hodnotit ( možná později ). Nejvíce mě ale na tom štve, že i když to je prostě podprůměr, tak to strčí před vynikající PARTIČKU a tu dávají až asi v půl jedenácté. To jediné asi jediné co nikdy nepochopim. Nejraději bych napsala televizi PRIMA ať si toho svýho farmáře strčí do ..... a dají nám tam SOKOLA A SPOL. Opravdu, kdo je zvědavý na nějaké farmáře toužící po lásce? Asi tak 5% z nás všech. A já mezi ně rozhodně nepatřím... ()

Reklama

bombastus 

všechny recenze uživatele

Nechápu jak s sebou někdo může takhle dobrovolně nechat manipulovat. Prát se s ostatníma nějakýho burana a ještě být smutná, že si ji laskavě nevybral k tomu, aby mu v podstatě dělala kuchařku a dojičku krav?! Tyhle soutěže jsou jen a jen pokrytectví a přetvářka...Jedna hvězda za to, že je to i přesto lepší než Hotel Paradise! ()

Black_doll 

všechny recenze uživatele

Skutečná česká reality show (všechny typu hotel paradise, big brother s umělýma lidma ať táhnou), u které se vždy narámně pobavím, protože taková individua co tam chodí, to jsou přesně ti lidé které dnes a denně potkávám, a je užasné si ukázat v jakých podmínkách žijí, jak se zkouší zalíbit opačnému pohlaví a jak obstojí před kamerou. Udivuje mě negativní hodnocení. Vždyt tohle je česká skutečnosti, co byste chtěli ? ()

quiz 

všechny recenze uživatele

Cit: "Nadprůměrnou sledovanost až do posledního dílu vysílaného toto pondělní večer si udržela reality show "Farmář hledá ženu" na televizi Prima. Jde tak o jedinou premiérovou novinku Primy letošního jara, která skončila vyloženým úspěchem. Finálový díl Farmáře vidělo v pondělí od 21:20 hod. průměrně 720 tisíc dospělých diváků, což Primě zajistilo podíl 20,13 procenta. V mladší cílové skupině diváků od 15 do 54 let tento díl Farmáře vidělo v průměru 419 tisíc diváků při podílu 21,55 procenta" - konec citátu. Pokud už se rozhodnu, že budu sledovat "REALITY SHOW" s názvem "FARMÁŘ HLEDÁ ŽENU", tak nepředpokládám (v rámci daného žánru), že tam budou "vidláci" a "kravky" diskutovat v holínkách o Bergmanovi, ale že to bude pouze a jenom o tom, na co který ten národ stačí - tedy...3/4 milionu českých "buranů" se výborně bavilo a byli mezi nimi i univerzitní profesoři. Nikdo se za to nestyděl a nestydí a ani si není třeba dělat alibi - abych snad nevypadal jako úplný blb při určitém počtu hvězdiček - "..sice pobavilo, ale bylo to tak blbé (nebo právě proto)". Souhlasím s těmi co napsali.."nejlépe sledovat ve dvou, popř. více lidech". Zatleskal jsem i když občas tomu smutku a je mi úplně jedno, proč se toho dotyční zúčastnili. Formálně dobře odvedená práce (anglická licence - 2001), celkem vysíláno v 18 zemích světa včetně USA, Austrálie, Jižní Afriky...a Něrgešová mile překvapila. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Po natočení druhé řady pořadu v době, kdy probíhalo premiérové vysílání, soutěžící Oli spáchala sebevraždu. Pouze v rovině spekulací navždy zůstanou úvahy o spojitosti tragédie s jejím neúspěchem v soutěži. Televize Prima se přesto rozhodla celou řadu odvysílat bez jakýchkoliv změn. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama