Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi
  • Akční

Recenze (39)

plakát

Americká kletba (2005) 

Když jsem si přečetla o čem film je, nadchla mě jeho nápaditost, mám tuto dobu a výpravu ráda. Ovšem od půlky filmu jsem zjistila, že nápaditost se ukývá pouze zde v popisku filmu. Celý film hlavní postava buď spala nebo se s sebou plácala po posteli jak ryba z moře vytažená. Pořád a to samé dokola. Samou nudou jsem od půlky filmu sledovala stopáž, kdy už to skončí, asi ve 3/4 filmu jsem si začala číst knížku :-D Jelikož mě při čtení film rušil, přetočila jsem ho nakonec. Zřejmě jsem vůbec o nic nepřišla, konec byl stejne tak nudný jako děj filmu :D

plakát

Teď vaří šéf! (2014) (pořad) 

Baví mě koukat na někoho, kdo se vyzná ve své práci a je vidět, že ho to pořád po těch letech stále baví. Sice vím, že minimálně třetinu receptů nikdy nevyzkouším, jsem ráda, že se tu Pohlreich (s Vackem) snaží náš národ seznámit s moderní gastronimii, která je na západě vlastně normální a nikoho nenapadne se nad tím vůbec pohoršovat.Spíše se bojím toho, až jednou řekne: "tady v Česku to stejně nemá cenu" a zabalí to. ;-)

plakát

Pečený sněhulák (2014) (pořad) 

Opravdu nechápu tak nízké hodnocení tohoto pořadu. Myslím, že mám dobrý smysl pro humor a ráda se směju a tento pořad mi k tomu příjde optimální. Bohužel tu nejsou rádoby vtipné scénky od tv nova jako v pořadu TeleTele, proto se toto většině zřejmě nelíbí, jinak mě žádný jiný důvod snad nenapadá. Samozřejmě občas jsou tam fórky ze slabšího soudku, ale to je při humorném pořadu normální. Dala bych tři, je to trochu nadprůměr podle mě, ale 35% mě trochu nadzvedlo ze židle, takže dávám 4*.

plakát

Dávám tomu rok (2013) 

Malý SPOILER: Tak moc jsem doufala, že při poslední scéně pošle Guy s Chloe Nat a Joshe někam a odjedou spolu.Myslím, že konec trochu pokazili. Chvíli to tak vypadalo a já byla připravená dát o hvězdičku navíc. Dávám tedy jen tři, občas scény byly opravdu vtipné.

plakát

Tohle je ráj (2012) 

Ze začátku to vypadalo dobře, postupem času se z toho stala slátanina, místama i dost nechutná (scéna s placentou a porodem mi dokonce dost znechutila večeři, a to nejsem žádná cíťa :) ). Jeniffer Aniston a Paula Rudda mám ráda, proto věnuji každému po jedné hvězdě. Jinak je to odpadnoidní. Mimochodem, divím se, že do takového scénaře oba šli.

plakát

Cirkus Bukowsky (2013) (seriál) 

Podle oslavných komentářů a různých doporučení jsem teda čekala mnohem víc. Rozhodně mi tam nebyl nikdo sympatický, ani Nestor, ani jeho "parťák detektiv"....a už vůbec se mi nelíbilo mluvené slovo. Komentování, co si zrovna myslí se mi do serálu absolutně nehodilo a nějaké jeho myšlenkové pochody mě přišly zcela zcestné...Kdyby nebyly první díly tak utahaný dala bych víc hvězdiček...

plakát

Máte doma uklizeno? (2003) (pořad) odpad!

Tomuhle pořadu nevěřím...i já mám zkušenosti, že maj lidi doma "neuklizeno", ale pochybuju, že je tohle všechno reálné...urcitě jedou z 90% ze scénáře, rejžoj dalo určitě pořádně zabrat to tam všechno takhle pěkně naaranžovat..;-)

plakát

Záložní plán (2010) 

Příjemný,trochu tuctový, film pro oddechový večer..teda až na tu trapnou scénu s porodem, ta kdyby tam nebyla tak by se podle mě vůbec nic nestalo. Jinak tedy ke zdokonalení bych navrhla konec...ale zas bych asi neměla být k "romantickým komediím" tak přísná :).

plakát

500 dní se Summer (2009) 

Jelikož to dopadlo tak, jak to dopadlo, nevidím vůbec žádnou logiku v přeskakování dnů z konce na začatek a doprostřed a naopak..asi ve 3/4 filmu jsem koukala, kolik že toho ještě zbývá?..Vždyť už se tam přece něco musí dít!...Děj mi přišel dost utahaný a celkem i nudný. A herečka? Ta mi teda už od začátku přišla dosti nesympatická...Ale hvězdy za pár originálních scén, celkem reálného děje a za cukání koutků u scény po prvním milování...

plakát

Křižovatky života (2013) (pořad) odpad!

Fajn, ať si zahrajou amaterští herci v televizi..ale ať tomu laskavě nikdo neříká dokument!! Když reality show a dokument, tak opravdu ze života a BEZ NAUČENÉHO SCÉNÁŘE...špatně se na to kouká...