Reklama

Reklama

Farmář hledá ženu

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 60 min

Obsahy(1)

Show Farmář hledá ženu pomůže několika osamělým farmářům najít partnerky, které se nakonec mohou stát i jejich manželkami. Budete mít jedinečnou příležitost sledovat navazování vztahů v reálném prostředí, uprostřed přírody a tvrdé práce. (oficiální text distributora)

Recenze (182)

Loganberry 

všechny recenze uživatele

Jakej zas, lidi, odpad!? Jaká to nirvána a pocit životního naplnění zavládly v našem domově po zjištění, že šukatér Hájek Adrianu nejomže neopustil, ale dokonce i oplodnil podruhé! Jaké to blaho! Tento pořad nám zpříjemňuje šeď ubohého života v Británii svým rurálnem, rustikálnem a tradiční lidovostí. ()

ouf odpad!

všechny recenze uživatele

Včera večer jsem si intenzivě usíral a nevěřil očím . Farmář Jirka mě mohl mít na svědomí nebejt včasného zásahu pravačkou s ovládacím přístrojem. Kdyby mi teťkonz někdo chtěl tvrdit ,že účinkující farmáři ,něgrešová s režisérem a vůbec všichni nebyli sjetý toulenem , nebudu věřit. Trapnost , maximální dávka husí kůže po celim těle . To co v týhle zábavný reality šou dokázali udělat ze slova- miluju ťě- je velmi znepokojující . Večír jsem měl takový jemný cuknutí v noze , že až pojedu ráno na benzínku tak řeknu dvěstěletý nadmíru depresivní ženě za kasou - miluju tě. Farmáře a to přes svůj obrovskej soucit bohužel litovat nešlo. Probouzelo to vlny zcela neskrotných záchvatů smíchu. Ať žije toulen a křesťanství ! ! ! ()

Reklama

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Jaká ironie, že jsem poprvé tuhletu šou zahlédl v hospodě U Žemlů, doslova jen pár metrů od ranče Na konci světa, kde jeden z hrdinů nejnovějších dílů, Stanislav Sekanina žije a kde má také ženu... Realita několikrát přežvýkaná pro malé mozečky a vylhaná až do morku kostí. To by nás asi nikoho nenapadlo, že začnou existovat pořady, ve kterých už nebude hodnocení záviset na dlouhodobém sledování, drobných nuancích a přemýšlení, ale budou jasná tak nějak automaticky, co? Vzpomínám na dobré komentáře a ptám se: to "Můžu se u Vás vysrat" se jako fakt ještě nenatáčí? ()

klobasa 

všechny recenze uživatele

No asi tak ze 2 hvězdy.Koukat se na to dá,ale co je to za farmáře?Pořád se tam motaj jen okolo sena,nějakej chod farmy je mi úplně záhadou.Farmář neseje,neorá,neošetřuje,nesklízí?Cítím se ochuzen!Ale možná je to je profesní úchylka,ale prostě mi to tam chybí.Taková romantická procházka v obilním lánu.:-) ()

DonQ 

všechny recenze uživatele

Odkoukány všechny řady. V každé byl někdo zajímavý + nějaký exot. Nepochybuji o předepsaném scénáři ani o tom, že zde povětšinou nejde o seznamování, ale o honoráře či reklamu pro statek. Nicméně pro nenáročný relax můžu doporučit, člověk se i zasměje. Mezi největší hvězdy řadím Jirku Čočka a Petra Bušáka! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Po natočení druhé řady pořadu v době, kdy probíhalo premiérové vysílání, soutěžící Oli spáchala sebevraždu. Pouze v rovině spekulací navždy zůstanou úvahy o spojitosti tragédie s jejím neúspěchem v soutěži. Televize Prima se přesto rozhodla celou řadu odvysílat bez jakýchkoliv změn. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama