Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (72)

plakát

Tajemství (2006) 

Umím si představit ,že tento dokument je poslední co jsem kdy viděl ,víc není třeba..

plakát

Cizí příběh (2010) (TV film) 

Něco tak strašnýho už snad nikdy nespatřim . Třeba říct o selhání Andrejky - co to bylo? bydu dělat --jako by nic takovýho nikdy nenatočila . Pád na dno českejch břeček.

plakát

Dennis (2007) 

opravdu hlubokých 18 minut , p ři k terých se dostavuje smutek. Začarovaný kruh . Z mého pohledu velmi uvěřitelný příběh , který zasluhuje docenění.

plakát

Rváčův deník (1995) 

Dicaprio je kapitánem party ,která se nerve a nepopíjí nýbrž začíná zlehoučka posmahávat . Velmi věrohodně odpozorované feťáctví , postupnost myšlení v čím dál propadlejších tvářích. Postup děje , matka co evidentně neví co se děje , neznalá , bez kousku snahy , protkaná leností odkázaná na slaboduché gesto - vyhození syna v momentě kdy potřebuje nejvíc pomoct , přesměrovat. Film pravdivě poukázal na chabé znalosti rodičů a vetchých-neheterosexuálních-zvrácených ,,učitelů"

plakát

Král Artuš (2004) 

jo - Vybočuju , nezapomenutelný , s tímto počinem na ramenou udědal dřep Hanz Zimmer to on stvořil z tuctový flákoty pečínku.

plakát

Forced Entry (1973) 

Vše mi ukazuje pouze na skutečnost ,že film nemířil ani chvíli na talíř 90% populace. Před spuštěním tlačítka play musíte bejt vybaveni určitou znalostí. Nenechat se filmem urazit a nechat v sobě pomalu probublávat zvrácenost která společně se vzpomínkou vymizí jak švabach.Autentika zatraceně působí ale bez znalostí to pude neusedět do konce.

plakát

Divoši (2012) 

Olivera stouna nedokážu přesně identifikovat ,nikdy sem mu nepřišel na chuť ,nevim proč . POliGamie , pornografie , sestřih videoklipů horších reprů , únos , zlaťáky a Salma Hayek kvůli který ... jsme do kina jeli. Klasickej kňučící thriller.

plakát

Země bez zákona (2012) 

Nevyrazit si na film o prohibici v době prohibice opojen koňakem by byl hřích co ? Hardy po celou dobu nasazenou bručící flegmatickou držtičku ale kupodivu mi to stačilo. Dost předvídatelnejch posledních 40minut což až tak nemusim. City se konaly , tvrdost taky ale očekával jsem drobek odklonění a posvit do tváří zchlastanců - nu budiž. A teť konečně pohled okem bez zákalu--- vlastně mi stačily dobový svetry (strašně bych si chtěl nosit blůzu co měl hardy neustále nasobě),auta , auta , zápal lidí tý doby , krásný prostředí vesnice , stylovost rodiny .....-

plakát

Ken Park (2002) 

Film na oko vypadající naprosto bez ducha a zdělení a nakonec z toho vyleze film bez ducha a zdělení ?? Nějak mi uniklo co se pokoušel rejža zdělit nebo co a nemyslim si ,že za to mohla soulož kterou sme krátili tu super podívanou. Nastínění reality země v který se vám ale přece plní sny néé ? Koukám , ajťáci to tady solej jednou hvězdou ale přeci jenom je svět plnej lidí co v sexu viděj smysl existence , mrouskat dokud to pude a na konci dopisu zbyde zvadlej vocas a spustlá zahrada -- konec filozofování. Dřív mi , musim učinit doznání trochu imponovala skutečnost existence nižší formy života - čím starší mozek , tím víc lituju , přesto se nedá nenechat je v jejich spackanejch životech - lidi bez snahy , zarputilosti a víry vydat se jinou cestou si nic lepšího nemohou vysloužiti. Syrovost a nenásilné zachycení jisté reality zasluhuje.. za čtverku , doposud se mi nepodařilo zachytit nic , co by se americe VYSMÍVALO VÍC !

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Je třeba zděliti mnohé vážení . Pokud v jedničce chybělo trochu látky tak tady se dočkáte 100% roztoku. Od první chvíle strašně živí a nepřestalo to . Krásně seděli Adki s Vadamanem . Švéd byl výtečně vtipnej , hodně mě bavil.... párkrát sem se přistihnul s otevřenou pusou a to značí mnohé - neuvěřitelnej casting - brutální jízda. Arnold byl skvělej - ten se vrátí vždycky. Strašně dobrý , obrovskej dík SLymu za celej projekt ..- Mazejte před plátno , játambyl 2 a ne naposled.