Reklama

Reklama

AC/DC: Live at River Plate

(koncert)

VOD (1)

Obsahy(1)

Koncert, který v Buenos Aires natáčelo 32 HD kamer, trvá 110 minut a je napěchován 19 skladbami. Záznam vznikl při turné "Black Ice World Tour" v roce 2009, který celkově vidělo víc než 5 milionů fanoušků.
Seznam skladeb:
Rock N Roll Train
Hell Ain't A Bad Place To Be
Back In Black
Big Jack
Dirty Deeds Done Dirt Cheap
Shot Down In Flames
Thunderstruck
Black Ice
The Jack
Hells Bells
Shoot To Thrill
War Machine
Dog Eat Dog
You Shook Me All Night Long
T.N.T.
Whole Lotta Rosie
Let There Be Rock
Highway To Hell
For Those About To Rock (We Salute You) (Warle)

(více)

Recenze (48)

betyn 

všechny recenze uživatele

Parádně zachycený koncert,který baví i díky skvělým 32 HD kamerám.Vše je sice stejné,ale zároveň jiné :-).Opět jsem si připomněl Hells Bells a spoustu dalších,již kultovních písniček.Co tento koncert zdobí jsou nové,propracovanější kulisy a já sem rád,že neumírající legendární skupina je stále na vrcholné úrovni.Už se nemůžu dočkat dalšího koncertu,který by mohl být třeba v Praze :-)! ()

WinstonS 

všechny recenze uživatele

Atmosféra na 1*, což se v Jižní Americe tak nějak očekává. Ačkoliv mám AC/DC hodně rád, s jejich živáky mám problém, že mě po nějaké chvíli začnou lehce nudit. Ten kolovrátkovitý a zatraceně chytlavý bigbít, který chlapci od proinožců hrají desítky let a furt jim to šlape, mně prostě sedne v hospodě z jukeboxu a věřím, že bych si užil i koncert, ale DVD je něco jiného. Třeba na koncerty Iron Maiden bych se mohl dívat furt dokola, u AC/DC to neplatí. ()

Reklama

sheldonka. 

všechny recenze uživatele

O můj bože! Chci tam být, chci je vidět, chci je slyšet!! Chci vidět, jak Brian Johnson zvoní na obrovský zvon, jak Angus neuvěřitelně hraje na svoji kytaru a jak neúnavně běhá po pódiu a pak ještě ukáže spoďáry. .. "Když posloucháš AC/DC jiná hudba ti je úplně ukradená" - tohle mi před časem řekl jeden známý a já nevěřila. Ale teď věřím. Pro mě neexistuje lepší skupina. Je naprosto legendární a jejich písně tu budou s námi už napořád. Miluji AC/DC a navždy budu! I'm coming down like a hurricane!) ()

GTS_PUNK 

všechny recenze uživatele

Možno pomenovať iba jediným slovom - genialita. Šalejúci Argentínci na tribúnach štadióna River Plate nasávali každý kúsok tejto skutočnej hudobnej geniality. Geniality v každom slova zmysle - začínajúc hudbu, končiac snáď predajcom popcornu. Pekelne-nebeský hard rock. Hudba, ktorú nemožno žiadnym spôsobom prekonať. Angus Young a jeho austrálska družina vo forme, v akej by chceli byť aj naši dôchodcovia. AC Blesk DC je iba jeden. ()

waits 

všechny recenze uživatele

Fanoušek vybalí DVD, vsune do Blue Ray přehrávače, přepne zvuk do beden, posune volume hodně doprava a čeká. Bude tenhle hard rock s bluesovými kořeny dobrý jako vždycky? Zbytečná obava, je to ještě lepší! Že jde o rockovou nirvánu, docvakne každému hned na začátku, kdy se k Angusovým prvním kytarovým tonům otvíráku Rock N Roll Train přidá mohutný, víc jak stotisícový dav a kdy kamera poprvé švenkne na vlnící, skákající a bouřící se masu extaticky natěšených fanoušků/fanynek. Bože, ti Jihoameričani si to ale umějí užít! Energie je na jevišti i pod ním tolik, že se u DVD nedá ani sedět, poskakování doprovázené chorálem během Hell Ain't A Bad Place To Be nebo Dirty Deeds Done Dirt Cheap je nakažlivé, jednoduché a současně ve svém zánru geniální rify vykopnou z křesla každého, kdo má trochu rytmu v těle. Pokud váháte, který živák od AC/DC vybrat, zvolte tenhle. Vynikající obrazové rozlišení, parádní zvuk, kromě toho, údernou jednotku v takovéhle sestavě už nikdy neuvidíte (Angus Young - lead guitar, Malcolm Young - rhythm guitar, Brian Johnson - lead vocals, Cliff Williams - bass guitar, backing vocals Phil Rudd - drums, percussion) - téměř hluchého Johnsona momentálně zastupuje na koncertech Axl Rose, Malcolma nahradil synovec Stevie a Phila Rudda uvidíme letos v Praze jen solově - a publikum je k nezaplacení. Výtečné!! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama