Reklama

Reklama

Massuru gâru!

(seriál)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Širatori Azusa právě ztratila otce a co hůř, tělocvičně, kterou zdědila a kde trénují děvčata pro-wrestling, hrozí zavření kvůli dluhům. Ale může být ještě hůř, jejich rozhodčí totiž zmizí a kdo bude teď pískat zápasy, které jsou tolik potřebné pro přežití? Azusa se cítí ztracená, když se náhle díky omylu seznamí s Yoo Ji Hoem, slavným Korejcem hledajícím svou matku. Azusa v něm slavnou osobnost nepozná a tak ho přesvědčí, aby se dočasně stal rozhodčím, kterého tolik potřebuje. Jenomže dluhy nemizí, zato korejské matky ano. (Zíza)

(více)

Recenze (5)

Eawy 

všechny recenze uživatele

Úprimne povedané, mne sa tento seriál páčil. Nebolo to nič komplikované, prehnane romantické, neboli tam trápne situácie ako vo väčšine podobných seriálov. Seriál má preto iba 10 častí a každá z nich má asi 25 min. Myslím, že je to seriál o rodine a priateľstve. Koniec mi pripadá dobrý, hlavný hrdinovia nie sú spolu akoby sa očakávalo. Určite si ho niekedy ešte pozriem. Pre mňa priemer za niekedy prehnané dialógy. 50% ()

Kolssteyn 

všechny recenze uživatele

Celkově vzato... taková milá teenagerovská telenovela. Kdo by hledal profesionální wrestling, tak by bylo vhodné laskavým divákům taktně podotknout, že by se jejich přesměrování mělo víc ubírat vstříc takovým jménům jako Rikidōzan, Mil Máscaras, Hulk Hogan ap. Ač nespokojené náctiletky pookřejou nad sličnou tváří jihokorejčíka Lee Hong Kia, my se spokojíme s neméně půvabným obsazením v dalších rolích! ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Souhlasím se zdejšími komentáři. Díky Hong Kimu se to dá alespoň dokoukat. Jeho japonština je něco opravdu úžasného. To by bylo k těm dobrým věcem. S těmi špatnými snad ani nemá cenu začínat, to by bylo na dlouho. Jsem ale ráda, že jsem došla až na konec, protože to byl ten nejabsurdnější nejstupidnější nejnelogičtější a, přiznejme si to, i nejtrapnější konec, který jsem viděla. Je dobře, když se měřítko hodnocení rozšiřuje na obě strany. Až budu někdy na vážkách, jak špatné něco bylo, bude s čím porovnávat. ()

Galeana 

všechny recenze uživatele

Tak trochu propadák. Příběh nic moc a wrestlingové souboje by dívkám neuvěřil ani ten největší naivka. Jediná pozitivní věc na seriálu je vážně pouze Lee Hong Ki. ()

Reklama

Reklama