Reklama

Reklama

Řetězový gang: Maricopa County

(TV film)
  • USA Chain Gang: Maricopa County
USA, 2009, 43 min

Scénář:

Jordan Ehrlich

Obsahy(1)

Jeden měsíc, tři řetězy, 15 mužů - napadlo by vás, že je to dávná historie, ta se však nyní vrací zpět. Vítejte v Řetězovém gangu. Největší tresty, nejtvrdší výzva a někdy i největší příležitost. Tento nápad se zrodil v hlavě oblíbeného a excentrického arizonského šerifa Joea Arpaia, muže, který dělá maximum pro to, aby na novém západě znovu zavedl Divoký Západ. Říká si "věznitel rovných příležitostí". A v jeho věznici v Maricopa County neustále září cedule s nápisem "volno". (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Veřejně prospěšné práce trestanců z Arizonské věznice, kteří jsou spoutání v řetězech, ponižováni a žijící v nelidských podmínkách, to je jedno z nejtvrdších vězeňských zařízení, které nemá v Americe obdoby a právě veřejně prospěšné práce jsou zde tou jedinou možností, jak si snížit trest. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-film. Aneb dobrá inspirace toho, kam bych se rozhodně dostat nechtěl. ___ PS: Docela se divím, že si toho obtloustlého šerifa nikdo nepodal. :-D. Ke zhlédnutí v českém znění zde! ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Vězení jako reality šou? No to je ale třeskutej nápad! A těch kuriozit... Ne, vážně, tak prázdnej obsah, kterej se snažíte nafouknout naprosto trapným a nevěrohodným způsobem... i na šou fakt špatný. ...je třeba si uvědomit, jak jsou trestanci nebezpečně vynalézaví. Tady máme kus papíru... To je jedno klišé obdobných hovadin hrajících si na realitu za druhým. A ty hlášky! Potom ho škrtí a nakonec se ho snaží přehodit přes zábradlí ve druhém patře. Jednalo se o přímo tragické porušení pravidel bezpečnosti. Ale jinak je to faaakt strašně drsný a hlavně rasový, rasa, rasa, rasa, to slovo se stalo tajným zaříkáním. Kterej vůl tohle vymyslel? Zkrátka, ten špatnej českej překlad si to jenom zasloužilo. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V Arizone musia väzni pracovať na verejnosti spútaní v reťaziach. Je to jediný štát v USA, kde je to povolené. (Frosby)

Reklama

Reklama