Reklama

Reklama

Válečné hry: Za prahem smrti

  • Itálie War Games: At the End of the Day
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

V rukou mají repliky moderních automatických zbraní. Z jejich zásobníků však létají pouze plastové kuličky, a kdo je zasažen, musí z kola ven. Své síly přijeli změřit na podivné místo staré, dnes již polorozpadlé vojenské káznice. Rozdělili se na dva týmy a jejich „malá válka“ mohla začít. Do hry však znenadání vstoupil třetí soupeř. Jeho zbraň je ostře nabitá a své území, na které parta mladých „válečníků“ toužících po adrenalinu vstoupila, žárlivě střeží. Nevinná paintballová hra se brzy změnila v zoufalý boj o holý život, když si tři vyšinutí vojáci udělali z hráčů lovnou zvěř. Snímek, okořeněný vynikajícím soundtrackem, byl natočen podle skutečných událostí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Nič moc nudná hovadinka s nesympatickými hercami, nudným dejom a chabou réžiou. Dva, tri krvavé momenty a podarený záver nevymažú tú ostatnú viac ako hodinu nudy, kde sa nezaujímavé postavy prechádzajú po lese a hrajú sa na vojačikov. A keď už sa konečne zdalo, že sa aj niečo začne diať, moje nadšenie razom pokapalo ako novembrový sneh. Písať k tomuto filmu niečo viac ani nemá zmysel a je to navyše (rovnako ako samotný snímok) aj strata času... ()

hladass 

všechny recenze uživatele

K tomuhle kusu jsem přistupoval trochu s obavami, protože si ještě docela živě pamatuju španělskou zrůdnost jménem Paintball (dobře, vím, že v tomhle filmu hrajou airsoft, to jen pro rejpaly)... A musím říct, že Italové (narozdíl od Španělů) nezklamali, ale ani nenadchli... War Games je průměrná vyvražďovačka s hodně pomalým tempem, několika slušnýma vraždama a skvělou hudbou... Prostě nic, co by mi na delší dobu utkvělo v paměti, ale času stráveného s War Games určitě nelituju... ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Solídny exploitation z v ostatnej dobe stále viac o sebe vedieť dávajúcej talianskej hororovej produkcie. Po úvodnej predstavovačke postáv a nejakých tých obligátnych tlachoch, vstupuje do hry trio magorov, majúcich záľubu v sadizme a dej sa rozbehne na plné obrátky. War Games majú potrebné grády, miestami sú aj pomerne napínavé a nechýba ani pre tento subžáner nevyhnutná dávka surového násilia a brutality. Taliani tentokrát príjemne prekvapili a potvrdili súčasnú jasnú dominanciu Európy v rámci survival hororov. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Ušatá černovláska s hnusným ksichtem a s chlapským hlasem. To je hlavní hrdinka filmu. Celkově herecké obsazení děsivé. To byl vyloženě konkurs na šeredy! A obraz? Vše se odehrává v přírodě, jenže uvidíte pouze žluto-hnědé barvy. A to jsem viděl verzi BLU RAY. Otřepaný příběh, který se neskutečně táhl. Nelogické chování postav. Prostě katastrofa a já zbytečně ztratil čas. 10% a to už jsem nadhodnotil. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Mimořádně nesympatická italská paintballová reprezentace je tupě vybíjena třemi úchylnými, militantními kokoty, kteří mají nepatrnou výhodu v tom, že místo gumových medvídků používají opravdové kulky. Celé to má look amatérského porna, dialogy k tomu určitě psala Čičolína a natočeno je to za jednodenní dýško nějaké neapolské předměstské pizzerie. U málokterého filmu jsem se tolik těšil, až konečně všichni chcípnou, a to včetně režiséra a celého realizačního týmu. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film je natočen podle skutečných událostí z 5. června 1992. (Kritiq)

Reklama

Reklama