foto

Valene Kane

  • nar. 30.1.1987 (31 let)
    Newry, County Down, Severní Irsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Profil
2017 ExPatriot
No Pain Whatsoever
2016 Rogue One: Star Wars Story
2015 The Hoarder
Viktor Frankenstein
2014 71
Panic
2012 Skok
2011 Válečné hry: Za prahem smrti
2009 The Fading Light

TV seriály

2018 Women On The Verge (TV seriál)
Queen of the South (TV seriál)
La Muerte (S03E10)
2016 Murder (TV seriál)
Thirteen (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2013 The Fall (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace