Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hodina toho nejlepšího humoru nejen pro fanoušky sportovního světa. Pořadem provází S. Bartůšek. Jste sportovními fanoušky a zároveň se rádi zasmějete? Že je sportovní svět zábava dokáže divákům hodina sestřihu zábavných scének ze světa aktivního pohybu, komentovaná sportovním moderátorem Stanislavem Bartůškem. Těšit se můžete na legendární scénky s Oldřichem Kaiserem, Karlem Šípem, vyprávění sportovních komentátorských legend a další. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Phobia

všechny recenze uživatele

Vydržela jsem to pouhých 15 minut (než jsem dožvýkala večeři) a zase jednou mi vypěnila žluč nad faktem, že na takovéhle 3,14čoviny musím do veřejnoprávní pokladničky vypláznout ze šrajtofle těžce vydělané love. Ta čtvrthodina byla natřískaná trapným (pseudo)humorem, který mě míjel stejně spolehlivě, jako míče českých fotbalových reprezentantů bránu soupeře. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně obrovské zklamání, čekal jsem od tohoto pořadu spoustu zábavných scének i ukázek nešikovnosti sportovců, dostalo se mi ale několika sice vtipných, ale už provařených scének či ukázek ze zábavných pořadů, ty neznámé byly spíše trapné. Jakékoli záběry ze sportu mě nemohly nadchnout, protože zábavné moc nebyly. Nuda až nevídaná. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

V oficiálním textu distributora se doslova píše „hodina toho nejlepšího humoru nejen pro fanoušky sportovního světa“, o čemž by se dalo přinejmenším diskutovat. Nejen, že by se v archívu dali najít povedenější scénky se sportovní tématikou, ale bohužel ty, které do pořadu bezesporu patří, jsou již značně ohrané. ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že to předčilo moje očekávání. Samozřejmě, že ve spoustě případů to byla trochu nuda, ale jinak se jim v archivu podařilo vyhrabat poměrně pěkné zábavné momenty, rozhodně to byl o dost lepší nápad, než pouštět všechny věci z archivu jen tak najednou, celé večery. Nejlepší byly prupovídky sportovních komentátorů. ()

Reklama

Reklama