Reklama

Reklama

Šedá pohádka

(amatérský film)
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
Česko, 2011, 8 min

Režie:

Jaroslav Nykl

Scénář:

Jaroslav Nykl

Kamera:

Jaroslav Nykl

Obsahy(1)

Pohádkový příběh o přátelské pomoci. Sluníčko se dostalo do velkých nesnází. Mravenečci spolu s motýlkem mu pomohli. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Matematicka 

všechny recenze uživatele

Pěkná pohádka pro nejmenší děti a pro všechny, kdo chtějí uvěřit, že sluníčko může spadnout z oblohy a bude potřebovat pomoc... ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Hm, ač nenastal ani Šílený Max, nebo Fallout (jak by v nich asi skončil arogantní Zlatohlávek?), je výsledek zábavný, hlavně vdík namluvení Václava Postráneckého, neb animací tahle záležitost vzdáleně podobná příhodám Ťuka a Bzuka (a to nejen díky sluníčku) nemá šanci oslnit (tím ovšem nemyslím, že je špatná). A pokud je to pro malé děti, není potřeba zbytečně hledat chyb. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Animák boduje hlavne veľmi sympatickou animáciou, ktorá sa musí detom páčiť. Detský príbeh obsahuje aj štipku humoru a príjemný komentár. Hodnotenie: 80% ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Dostat do nebe řeší stejný problém, ale s hvězdou, vlastně z té oblohy padá pořád něco. Když spadne Slunce na Zem, co se logicky stane ... ano, je to moc roztomilá postapokalyptická vize s příjemným hlasem Václava Postráneckého, ve které kromě mravenečků leze ještě zlatohlávek a poletuje bělásek. Pro děti od tří do pěti let ideální večerníček. ()

Zajímavosti (1)

  • Ocenění na soutěžích amatérského filmu: 2011: WÖFF Berlin - Cena diváka; 2011: Krajské kolo CSNFT ČR Praha - 1.cena; 2011: Celostátní soutěž NFT ČR Český Videosalon - 2.cena; 2011: Celostátní soutěž NFT ČR Český Videosalon - Cena starosty města Ústí n/O (Rosana)

Reklama

Reklama