Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rod se rozhodne vrátit do Guyany, svojí rodné země spolu s kamarádem z dětství, s Gonzem. Spolu kráčí po stopách vlastní minulosti. Pouť, která je povede přímo do srdce pralese, ich vtáhne do nepřátelského a archaického prostředí táborů nelegálního zlata. (oficiální text distributora)

Recenze (2)

Poga 

všechny recenze uživatele

Vcelku zaujímavý námet o hladaní toho odkiaľ sme a kam nás to nasmeruje v ďaľšom živote sa nejak nepodarilo preniesť aj na diváka. Prvá tretina vcelku nijaká, človek čaká, že sa film bude uberať úplne iným semerom. Naopak neskôr sa dostávame až k tomu čo sa stane z človeka keď neodolá alebo naopak nemá na vber a ostane v Guyana ako zlatokop... A veru, nie je to jednoduché. Avšak človek má stále pocit akoby sa díval na nejaký hrubý strih, stále čakáme, že dobre ale toto predsa nie je finálna verzia ? Ale je. Bohužiaľ. preto iba veľmi priemerné 3 hviezdy. Videné na Film Europe v originály s titulkami. Takže napokon 2,5/3 ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Amazonské exteriéry jsou užasný, ale sledování příběhu bylo, jak když bych žral bláto bez chuti a všechno kolem to zprasilo. S postavama jsem prakticky nebyl nějak seznámen, motivace jejich jednání mě přišlo až neuvěřitelná. Poslat ten film do pitevny tak by se v něm nemuseli ani dlouho šťourat, aby našli jeden nedostatek vedle druhýho. Scénaristickej debakl se snaží vylepšit alespoň hudba, která působila až tajuplně, ale vůbec to neladilo s tím, co se dělo před kamerou. Zkrátka těžká amatéřina. ()

Reklama

Galerie (21)

Reklama

Reklama