Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krátkometrážní film Prodigal vypráví přiběh Samanthy (Jade Pettyjohn), která má zvláštní schopnosti. Kvůli tomu se o ni zajímají tajné organizace a vědci. Jedním z nich je i Mark Show (Kenneth Branagh), který je ochoten nebohou dívku dokonce unést, aby ji mohl studovat. Je jen na jejím otci Davidovi (Travis Crim) a agentce Rachel Mintzové (Jennifer Morrison) zda ji ochrání. (R´Hell)

(více)

Recenze (2)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nemáš sa za čo hanbiť, ak si iný. To je posolstvom krátkometráku s dĺžkou jednej časti sitcomu. Je však určite lepšie byť iný nadprirodzenými schopnosťami než chýbajúcou nohou alebo chorobnou náklonnosťou k deťom. To treba rozdeľovať, na čo sa v súčasnosti už zabúda a hranice sa stierajú. Na 25 minút bol toto ambiciózny projekt, ktorému chýbala tá stopáž. Dej má parametre dlhého filmu a tak veľa vecí ostalo nevysvetlených. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Dokonalý příklad toho, že sci-fi námět vhodný pro seriál jedné z amerických televizí nebo minimálně pro celovečerní film, by neměl nikdo pokoušet narvat do 25 minut. Postavy, jejichž motivace by se nám hodilo pochopit více do hloubky, musíme poznat v průměru za dvě scény a momenty, kdy scénář chce, abychom nějak soucítili s hrdiny, proto vyznívají spíše pateticky než přirozeně. I přes jisté nedostatky v oblasti digitálních efektů a scénáře, je to ale film, který špatný není a nepůsobí ani natahovaně. Možná si na něj tedy za dva týdny ani nevzpomenete, ale takový už je osud. ()

Reklama

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení trvalo 5 dní. (R´Hell)

Reklama

Reklama