foto

Winter Ave Zoli

  • nar. 30.3.1980 (39 let)
    New Hope, Pennsylvania, USA

Biografie

Winter Ave Zoli je americká herečka se slovenskými kořeny, narozená ve městě New Hope v Pensylvánii. V jedenácti letech se s rodinou přestěhovala do Prahy, kde vystudovala střední a vysokou školu v International School of Prague. Postupně přešla od baletu k divadlu a hraní. Ve třinácti letech se stala profesionální herečkou a v devatenácti se zapsala na New Yorskou Atlantic Theater Company acting school, založenou dramatikem Davidem Mametem a hercem Williamem H. Macym. Po ukončení studia se Winter přestěhovala do Los Angeles a kromě hraní se věnuje józe nebo běhání v Los Angeleských kaňonech.

HYNATA

Herecká filmografie

Filmy

2016 Deserted
Spaceman
2014 Cat Run 2
2012 Stars in Shorts
Veterán
2011 Prodigal
2010 Psych 9
2009 Kněžna Libuše
2008 Fold
Maestro
Reservations
2007 Sex 100+1
Trust Me
2006 Divoká jízda
Tristan a Isolda
2004 Cime tempestose (TV film)
Hellboy
Princ a já
2003 Liga výjimečných
2002 Česká spojka
1999 Bezva polda
Červený Bedrník: Královské výkupné (TV film)

TV seriály

2018 Bosch (TV seriál)
Book of the Unclaimed Dead (S04E10)
Rojo Profundo (S04E09)
Dark Sky (S04E08)
další epizody (9)
2017 Code Black (TV seriál)
One in a Million (S02E12)
2015 Legenda (TV seriál)
Příběh Alexeje Volkova (S02E10)
Příběh Gabi Miškové (S02E09)
Příběh Dokua Zakayeva (S02E08)
další epizody (10)
2014 Zákon gangu (TV seriál)
Papa's Goods (S07E13)
Suits of Woe (S07E11)
Some Strange Eruption (S07E05)
další epizody (6)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
You Are My Sunshine (S06E12)
Salvage (S06E06)
The Mad King (S06E05)
další epizody (5)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Tváře (S01E02)
Zákon gangu (TV seriál)
J'ai Obtenu Cette (S05E13)
Darthy (S05E12)
To Thine Own Self (S05E11)
další epizody (7)
2011 Zákon gangu (TV seriál)
Call of Duty (S04E11)
Fruit for the Crows (S04E07)
With an X (S04E06)
další epizody (6)
2010 Zákon gangu (TV seriál)
Prsten (S03E13)
Znovu doma (S03E12)
Za velkou louží (S03E08)
další epizody (7)
2009 The Philanthropist (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Přizpůsob se a zvykni si (S02E13)
Válka gangů (S02E12)
Musíme si pomáhat (S02E11)
další epizody (10)
2005 Zjevení (TV seriál)
1999 Červený Bedrník (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace