foto

Taylor Kinney

  • nar. 15.7.1981 (38 let)
    Lancaster, Pennsylvania, USA

Biografie

Spolu se svými třemi bratry byl vychováván v Neffsville v Pensylvánii. Předtím než se dal na dráhu herce, studoval management na West Virginia University. V roce 2010 se do povědomí dostal rolí vlkodlaka Masona Lockwooda v teenage seriálu Upíří deníky. O rok později se objevil v klipu americké zpěvačky Lady Gaga k její písni „You and I" a od té doby jsou spolu. V roce 2012 získal jednu z hlavních rolí v populárním seriálu Chicago Fire, který se dočkal i spin-offu (Chicago P.D).

Mirek "LittleMonste" Kolaja

Herecká filmografie

Filmy

2018 Here and Now
2016 Les sebevrahů
2015 Food
Nenápadné zlo
Ruku na to
2014 Jedna za všechny
2012 30 minut po půlnoci
Least Among Saints
Stars in Shorts
2011 Mann's World, A (TV film)
Prodigal
Pět žen (TV film)
2010 Scorpio Men on Prozac
2007 Výheň
White Air

TV seriály

2019 Chicago Med (TV seriál)
The Space Between Us (S04E17)
The Things We Do (S04E12)
Chicago P.D. (TV seriál)
Good Men (S06E15)
Chicago Fire (TV seriál)
Epizoda 15 (S08E15)
Epizoda 14 (S08E14)
Epizoda 13 (S08E13)
další epizody (28)
2018 Chicago Med (TV seriál)
When To Let Go (S04E02)
Over Troubled Water (S03E07)
Chicago P.D. (TV seriál)
Endings (S06E02)
Profiles (S05E16)
Chicago Fire (TV seriál)
Always a Catch (S07E09)
The Solution To Everything (S07E08)
What Will Define You (S07E07)
další epizody (26)
2017 Chicago Justice (TV seriál)
Fake (E01)
Chicago Med (TV seriál)
Cold Front (S02E14)
Chicago P.D. (TV seriál)
Emotional Proximity (S04E16)
Don't Bury This Case (S04E09)
Chicago Fire (TV seriál)
Down Is Better (S06E06)
Devil's Bargain (S06E05)
A Breaking Point (S06E04)
další epizody (20)
2016 Chicago Med (TV seriál)
Malignant (S01E05)
Chicago P.D. (TV seriál)
Justice (S03E21)
Chicago Fire (TV seriál)
One Hundred (S05E08)
Lift Each Other (S05E07)
That Day (S05E06)
další epizody (22)
2015 Chicago Med (TV seriál)
Fallback (S01E03)
Chicago Fire (TV seriál)
Short and Fat (S04E09)
When Tortoises Fly (S04E08)
Sharp Elbows (S04E07)
další epizody (22)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
8:30 PM (S01E12)
At Least It's Justice (S01E10)
Chin Check (S01E03)
Chicago Fire (TV seriál)
Santa Bites (S03E10)
Arrest in Transit (S03E09)
Chopper (S03E08)
další epizody (22)
2013 Chicago Fire (TV seriál)
Not Like This (S02E10)
You Will Hurt Him (S02E09)
Rhymes with Shout (S02E08)
další epizody (24)
2012 Chicago Fire (TV seriál)
Merry Christmas, Etc. (S01E10)
It Ain't Easy (S01E09)
Leaving the Station (S01E08)
další epizody (10)
Dating Rules from My Future Self (TV seriál)
Lovci lebek (TV seriál)
SEALd Fate (S02E08)
Shameless (TV seriál)
A Beautiful Mess (S02E04)
I'll Light a Candle for You Every Day (S02E03)
Castle na zabití (TV seriál)
Vraždy podle pohádky (S04E17)
2011 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Ten hráč za nic nemůže (S02E05)
Upíří deníky (TV seriál)
Ghost World (S03E07)
Smells Like Teen Spirit (S03E06)
Kriminálka New York (TV seriál)
Identity Crisis (S07E18)
2010 Upíří deníky (TV seriál)
By the Light of the Moon (S02E11)
The Sacrifice (S02E10)
Plan B (S02E06)
další epizody (8)
Záchranka San Francisco (TV seriál)
Crossed Wires (E18)
Sweet Jane (E17)
Frequent Fliers (E16)
další epizody (8)
2009 Záchranka San Francisco (TV seriál)
Blue Balloon (E10)
Coming Home (E09)
M'aidez (E08)
další epizody (9)
2008 Sběratelé kostí (TV seriál)
Konec hvězdy (S03E11)
2006 Fashion House (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)

Hudební videoklipy

2011 Lady Gaga - Yoü and I (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2016 The 42nd Annual People's Choice Awards (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
2014 Zlatý Glóbus 2014 (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce