Reklama

Reklama

Alice Cooper: Theatre of Death

(koncert)
  • USA Theatre of Death: Live at Hammersmith 2009
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
USA, 2010, 91 min

Hrají:

Alice Cooper

Recenze (7)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Trochu špeciálny koncert pre mňa. Na túto show s týmto playlistom som bol v Bratislave. Za posledných 10 rokov je to jednoznačne najprepracovanejšia show. Alice tam umrie dokonca štyri krát. Slabinou je playlist. Napríklad Steven, Feed My Fraknenstein, ani Halo of Flies (jeden z highlightov brnianskeho koncertu!) sa tu nenachádzajú. Najmä u Steven je to pekelná strata. Inak je koncert výborný, no skôr pre zarytejších fanúšikov, vzhľadom na to, že napriek tomu, že Aliceovi to stále perfektne spieva, na koncertoch to už viac tlačí do chrapľavých hĺbok. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Co se stane, až Alice Cooper zemře doopravdy? Vstane a bude žít dál :-) Velký Alice je během londýnského koncertu v kultovním rockovém stánku Hammersmith otráven obří injekcí, gilotinován, oběšen a nakonec proboden bodci, zkrátka Divadlo smrti jak má být. Toto turné jsem viděl naživo v Plzni, takže DVDčko už přeci jenom není takový zážitek, nicméně i tak je to pořád dost dobrý. Měl bych určité výtky k playlistu - neškodilo by tam zařadit více věci z desek z 80., 90. a prvních let nového století, neboť až na písničky Poison, Wicked Young Man, Dirty Diamonds a Vengeance is Mine se jedná kompletně o repertoár sestavený z Alicových desek ze 70. let. ()

anusha 

všechny recenze uživatele

moj pohlad bezneho cloveka nezasiahnuteho alicovou bozkou aurov ale zato ako fanusika dobrej hudby musim povedat ze je to super a s ohliadnutim na jeho vek uplny doslova masaker :) ()

Taffey

všechny recenze uživatele

You Drive Me Nervous je moje Cooperova nejoblíbenější. Jsem z ní celej divokej už od prvního poslechu, a to bylo, bratru, někdy kolem roku 1973. Kouknu, zda není na tomto lájvku. Ale počítám, že ne. ()

GASTON73 

všechny recenze uživatele

Režie: Dave Meehan - Skladby: 1.School's Out 2.Department Of Youth 3.I'm Eighteen 4.Wicked Young Man 5.Ballad Of Dwight Fry 6.Go To Hell 7.Guilty 8.Welcome To My Nightmare 9.Cold Ethyl 10.Poison 11.The Awakening 12.From The Inside 13.Nurse Rozetta 14.Is It My Body 15.Be My Lover 16.Only Women Bleed 17.I Never Cry 18.Black Widow 19.Vengeance Is Mine 20.Devil's Food 21.Dirty Diamonds 22.Billion Dollar Babies 23.Killer 24.I Love The Dead 25.No More Mr. Nice Guvy 26.Under My Wheels 27.School's Out (Reprise) ()

Reklama

Reklama