Reklama

Reklama

Máša a medvěd

(seriál)
  • Rusko Maša i Medveď (více)

Série(5) / Epizody(117)

Medvěd, bývalý cirkusový artista, se usadí v lese a připravuje se na pohodový život plný ticha a klidu. Dokud se však neseznámí s nezbednou holčičkou jménem Máša, která zde žije se svým prasátkem, kozou a psem. Sledujte celou řadu zábavných příběhů o holčičce jménem Máša a jejím medvědím kamarádovi, bývalém cirkusovém artistovi. Máša je nezbedná tříletá uličnice, která žije na staré železniční stanici v lese. Zdá se, že předčasně vyspělé, divoké a nespoutané děvčátko, které se spřátelí s každým, koho potká, je jako magnet na problémy. Medvěd je laskavá otcovská postava, která se ze všech sil snaží své kamarádce pomáhat a chránit ji před úrazem. Sám se při tom však často nechtěně stává obětí jejích lumpáren. Ačkoli má medvěd rád svůj klid, stýská se mu po společných chvilkách s Mášou, když mu zrovna není nablízku. Společně s pochybnou partičkou přátelských zvířat, která si z lesa udělala svůj domov, Máša a medvěd pobaví dospělé i děti a poučí diváky o kreativitě, oddanosti a skutečném přátelství. (HBO Europe)

(více)

Recenze (119)

Karlas 

všechny recenze uživatele

Konečně zase něco, co se nebojím pustit malé, protože si myslím, že už tam nenajde nic, co neumí. Máša mne baví, a zvláště v původním znění je zkrátka báječná. Každý kukuč jejích krásných velkých očí mne přivádí k smíchu, i když jen přísedím při sledování. K natočení této slovanské lahůdky bylo zřejmě třeba spousty rodičovských zkušeností a divokých příběhů. Čerticím zdar!!! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Vtipná animovaná seriálová rozprávočka o jednom veľmi, ale veľmi nezbednom a roztopašnom dievčatku, ktorého sa boja všetky zvieratká. Teda až na toho medveďa, ale aj on je s ňou často v koncoch. Niekedy má chuť pred ňou ujsť, inokedy sa zase skryť. No ale dá sa to? Pred Mášou predsa niet úniku, keď si vás vyberie za kamaráta tak nemáte na výber. Deťom sa Máša ohromne páčila, dúfam, že si ju nezoberú za príklad :). 80/100 ()

Reklama

BaffoSK odpad!

všechny recenze uživatele

Nemôžem uveriť že niekto môže vydať takto hrozne naanimovaný seriál, respektíve rozprávku. Táto rozprávka je len pre nevyvinuté deti s mentálnou retardáciou. Keby som to mal pustiť mojim deťom... radšej im pustiť seriál, ktorý si zaslúži to čo dosiahol, teda Breaking Bad alebo The Walking Dead aj keď to je 18+ ale to im dá viac ako toto. ()

Wooke 

všechny recenze uživatele

No galubčiki...davaj lečiťsa...Milujem ruský jazyk od momentu, keď som sa ho začal učiť. Hlas malej Máši je krásny, a prízvuky sú božské. Poviete si, že to je pre deti, no podľa mňa to pokojne môžu pozerať aj puberťáci a nič im nikto nepovie. Jednoduché, krásne, dokonalé ruské dielo, ktoré stojí zato a hlavne, dokáže zabaviť. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Pravdou je že rozumiem úúúúúúplne nič z toho čo rozprávajú, ale rozumieť je posledné čo potrebujete. Je to až príliš roztomilé, je to až príliš zábavné, je to príliš pekné a vizuálne uspokojivé na to aby sa dalo povedať o tom krivého slova. Ďakujem za to že mám malú sestru, a môžem to pozerať každý deň dookola bez toho aby doma na mňa padali divné pohľady :) ()

Galerie (232)

Zajímavosti (15)

  • Seriál začala dabovat poloamatérská dabingová skupina Fénix ProDabing, která zajišťuje dabing titulům, které se patrně nikdy oficiálního dabingu nedočkají. Po prvním dílu však skončila, neboť tento seriál začala vysílat Česká televize s profesionálním dabingem. (VoxMortis)
  • Nápad na námet rozprávky prišiel režisérovi Olegovi Kuzovkovi počas dovolenky pri mori. Po pláži behalo hlučné a neposedné dievčatko, ktoré trápilo svojou neposednosťou svojich rodičov. Takto prišla na svet hlavná postava rozprávky. (Zdroj: mamastory.sk)
  • Zlúčenina, ktorú má Medveď nakreslenú na tabuli v epizóde "Rastový vitamín", sa nazýva 3-[(6-amino-2-methyl-1,2-dihydropyrimidin-5-yl)methyl]-5-(2-hydroxyethyl)-4-methyl-1,3-thiazol-3-ium. (Lukoh)

Reklama

Reklama