Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina oddychujúcich školákov si vybrala zlý čas a miesto na svoju párty. V chatke v odľahlom lese totiž nie sú sami. Na päty sa im zavesilo monštrum zvané Necrosis, obdarené schopnosťou byť ľudskému zraku neviditeľné, meniť podobu podľa toho, čoho sa dotkne a navyše je hladné. Jedinou nádejou je iná mimozemská bytosť, Ava (Cassie Fliegel), ktorá má s krvilačnou beštiou staré nevyrovnané účty. (beso74)

(více)

Recenze (22)

9áťák odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla velká hrůza, doufám, že už horší film nikdy neuvidím. Ale člověk se zase aspoň nasměje. Jak třeba mohlo někoho napadnout místo toho rozdělat oheň, dodělat ho potom počítačovým efektem? A ještě ne vůbec zdařile, už jenom tady je vidět jak byli lidi od tohoto filmu šikovní. Robotarův kostým za to taky mluví. Příběh naprosto primitivní a co se stalo na konci asi nikdo nevysvětlí. Jo a světelné roky jsou jednotka času, to zase ukazuje inteligenci tvůrců. ()

Luk Skywalker odpad!

všechny recenze uživatele

Je to opravdu špatný film, chtěl jsem vidět jak vypadá odpadový film a to se povedlo. Jinak nevím, jestli to byl záměr nebo to mělo být natočeno za hubičku, ale vypadá to jako těžké retro (hudba, triky, kostýmy), kdyby to bylo natočeno v 80. letech možná by se to i chytlo, tak je to jen vykrádačka všeho možného a působí to jako parodie, alespoň zpočátku. Dívat se dá jen na "herečky", ty jsou celkem k světu, až na ty dvě první, ty jsou nic moc, ale alespoň se opalují (nebo předvádějí) nahoře bez. ()

Reklama

ESNYR odpad!

všechny recenze uživatele

Proč někdo točí takové filmy ? Tohle přece nemůže nikdo myslet vážně už při psaní scénaře. Vždyť musí tušit že je to nesmyslná slátanina, která nezaujme vůbec žádnou skupinu lidí. Jestli hodnocení odpad, je bráno jako to nejnižšší patro hodnocení, tak tímto filmem se dostáváme k možnosti že existuje i sklepní prostor. ()

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Koukám, že kdybych tomu dal plný počet, hodnocení se zvedne až o tři procenta. To samozřejmě neudělám, jelikož se to nedá jen tak s něčím srovnat. Věřím, že lidi, co na filmu pracovali, si z toho chtěli jen udělat prdel, tak to natočili jako jeden velkej paskvil. A docela se jim to povedlo. Častostkrát jsem se zasmál nad tou stupiditou. Symbolicky 1%. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Aliens vs. Avatars“ je prostě špatný film, což dává trochu najevo už názvem. Tohle nemůže být dobrý biják, pokud na to nejsou peníze, protože masky a triky nikdy nebudou vypadat dobře, ale právě kvůli nim přece chcete film sledovat. A když už téměř chybí nahotinky, respektive vše je vystříleno na začátku, stává se z toho opravdu hodně špatná nuda, kterou si raději odpusťte. ()

Reklama

Reklama