Reklama

Reklama

Geissenovi: Těžký život milionářů

(pořad)
  • Německo Die Geissens - Eine schrecklich glamouröse Familie! (více)
Reality-TV
Německo, 2011, 55 min

Obsahy(1)

Reality show o bohaté rodině Geissenových, která divákům ukáže, jak "těžký" je život bohatých. Multimilionář Rober Geiss, zakladatel médní značky Uncle Sam, žije se svojí rodinou - manželkou Carmen a dcerami Davinou Shakirou a Shaniou Tyrou - ve skutečném přepychu. Vlastní mnohé nemovitosti, mimo jiné domy v Saint Tropez, Kitzbühelu, Monaku, luxusní jachtu, velký automobilový park, ve kterém nechybý Bentley, Hummer či Rolls Royce. Už jen z tohoto výčtu je zřejmé, že Robert Geiss si vybírá jen luxusní věci. Vede však skutečně takový záviděníhodný život v přepychu, o jakém se obyčejným smrtelníkům může jen zdát? (TV Barrandov)

(více)

Recenze (122)

AxelWers odpad!

všechny recenze uživatele

Doteraz som nevedel, že vôbec nejakí Geissenovci (a.k.a. Mojsejovci) vôbec existujú a nemyslím si, že by sa môj život s nimi nejako obohatil. Ale aspoň je to ukážkový príklad toho, čo sa stane, keď sa na bohatého chlapa nalepí ženská s IQ nepresahujúcim nočné teploty. Tento brak nie je hodný ani toho odpadu, ale bohužiaľ horšie hodnotenie tu už nie je. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Fuj! Tak z tohoto sa mi naozaj robí zle. Zdvíha sa mi z toho žalúdok. Nechutná, namyslená rodinka Geissenovcov sa nehanebne vystatuje svojim bohatstvom. Život v luxuse je pre nich jediným naplnením ich prázdnych, primitivných existencií. Ich hodnoty, špôsob života, jednanie s ľuďmi, vyjadrovanie sa a vlastne všetko, čo robia mi je viac ako odporné. Párik nemeckých snobov, čo si myslí, že celý svet sa točí len vôkol nich. Podobných zaperených vypatlancov máme aj tu na Slovensku. Áno, mám na mysli bezdetných manželou z košického Pereša - Mojsejovcou. Dominantná megera Nora a ožratý tajtrlík Braňo. Iste ste už o nich počuli, čo sú zač. No oproti Geissenovcom sú to kultivovaní sympaťáci. Tieto milionárske nemecké držky nemôžem ani cítiť. Ešte aj tie ich rozmaznané detiská sa mi hnusia. "Geissenovci" sú ľudský odpad! ()

Reklama

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Nevím proč je zde tolik ne ne ne!!!!!.Já osobně nosím značku UNCLE SAM,kterou nakupuji pouze v Německu a je perfektní.Robert si vše vydřel a v 18 letech měl první milion,což se jeví jako nemyslitelné pro hodně zdejších pisálků,ze kterých čiší jenom ubohá závist.Prosim vás,než začnete kecat,zjistěte si fakta ,než závistí vypustíte kraviny z pusy.Co takhle zapnout mozek a nějakou kačku si taky zasloužit??. ()

Drunk_Queen 

všechny recenze uživatele

Hned na začátku bych chtěla říct, že tolik peněz bych teda chtěla taky :D. Ale teď k téhle reality show. Robert je vtipný, nebere všechno zas tak vážně, Carmen nejspíš za každé manželovo utracené euro ztratila 1 bod IQ, dětičky jsou řádně otravné a zlobivé. Tahle rodina řeší opravdu ,,příšené" problémy, jako třeba co všechno koupit (oblečení, auta, jachty, domy, letadla,...), jak uspořádat dokonalou narozeninovou oslavu nebo jestli zpívat či nezpívat :D. Je to blbost, ale já se u toho někdy dost pobavím. 50% ()

HOCKEYKA odpad!

všechny recenze uživatele

Robert Geiss je mimoriadne odporny a fyzicky odpudivy chlap,hnusi sa mi az do spiku kosti.Podobne pocity mnou lomcuju pri pohlade na jeho ,,prirodzene krasnu "manzelku Carmen,uzasne vtipneho a nestarnuceho otecka a,zialbohu,aj jeho dve dcerky.Nie je v tom zavist,ani frustracia,jednoducho sa mi protivia a ako vidim,ani zdaleka nie som jedina.Mam chut si odplut.Fuj! ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • TV Joj chcela nakrútiť niekoľko dielov relácie na Slovensku. Nápad sa však nezrealizoval kvôli vysokým nárokom rodiny Geissenovcov, ktorí žiadali až 100,000 eur za jeden deň nakrúcania. (TopX)
  • Vo vozovom parku rodiny sa nachádzajú: Audi Q7 V12 TDI, Bentley Continental GTC, Rolls Royce Phantom Coupé, Mini Cooper Cabrio a Hummer H3. Hodnota všetkých áut dokopy sa pohybuje okolo 950 000 € (cca 25 miliónov Kč). (m.a.t.o.)
  • V januári 1995 sa Robert a Michael rozhodli firmu predať, a tak zarobili 140 miliónov nemeckých mariek, čo je dnes približne 71,4 milióna eur. (cargobull)

Reklama

Reklama