Reklama

Reklama

Eega

  • Indie Naan Ee (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Po tom, čo ho sok v láske chladnokrvne zavraždí, vracia sa mladík Nani späť na svet ako reinkarnácia muchy. Jeho cieľom je uskutočniť krvavú pomstu. (sochoking)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* z minula natěšený na zajímavé a netradiční bollywoodské filmy jsem zkusil tuto Mouchu, která už z obsahu vypadala hodně bláznivě. Ale na můj vkus už to bylo hodně, co bych dokázal překousnout - no řekněte sami jak by na Vás působila láska mezi dívkou a mouchou? :-). S nadhledem a s vkusem na divnosti jsem to však vydržel od romantického začátku až do drsného konce. Slabá známka ode mě neznamená, že je to vysloveně špatné, ale myslím díky dlouhému rozjezdu si to neužije fanoušek akčních filmů, kterého by to mohlo bavit nejvíc. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Fr 

všechny recenze uživatele

KDYSI DÁVNO ŽILA JEDNA MOUCHA. A NEDALEKO TÉ MOUCHY ŽIL ZLÝ MUŽ...... /// Místní bohatej vobšourník právě nedostal za svůj humanitární dar to, co vočekával. Navrch má chlapík s mopedem. Bindu totiž nemá jen hezkou tvář, ale i rozum… Och, jak romantické…, procházka nočním městem, popěvek (...z tebe se stávám bláznem la la la…), jenže… - TAK SE UKAŽ INDICKÁ LÁSKO! (ta korejská dokáže divy!) Jeff Goldblum zamáčkne nostalgickou slzu, protože vobšourník loudí, ale moucha zasahuje. Vlastně prudí. Bavte se humorem… prostě jako když vás sere moucha (komár…atd.). Standartní Bollywoodská filmařina, která mě ničím neurážela, ale nadšení si nechám na indy (jindy vole, jindy!). Smekám před fantasií tvůrců, která je hlavně v tý druhý hoďce, takovou nevtíravou přehlídkou píčovin, jenž potěší ty 12tiletý i ty 13tiletý, i ty 14ti…. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem moucha a chystám se sejmout člověka. 2.) Potřebuju zjistit, co mám dělat, abych kvůli mouše neskončil na Diazepamu. 3.) Thx za titule ,,Niktorius“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Tati, prosím vyprávěj....... Kdysi dávno žila jedna moucha a nedaleko té mouchy žil zlý muž. Zrození mouchy a její první let, to byla paráda. Příběh o lásce, penězích, smrti a pomstě. A jak je v Bolywoodu zvykem, vše je to zahaleno do úžasného hudebního hávu a podpořeno krásnou choreografií. Příběh reinkarnace muže v mouchu je stokrát lepší, než Zrození z Nicole Kidman. Já jsem si tento příběh krutě užíval. Pastva pro oči, drama, sranda a ke konci krutý horor. CITÁT - Zabiju tě.......... Tedy, řeknu vám, nasraná moucha dokáže dělat zázraky. Teď abych se bál nějakou zabít, ta by mi dala - jehlou do oka.CITÁT - Já jsem znovuzrozený Nani........... ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Bollywood v té nejzábavnější podobě. Něco podobného tady nebylo k vidění léta a dlouho zase nebude. Pro diváka, nezasvěceného do fenoménu Bollywoodu, může být první čtvrtina filmu poněkud otravná, se všemi těmi přepjatými hereckými výstupy a otravnou indickou disco odrhovačkou, doprovázející milostné tokání hlavního hrdiny, ale potom…Potom, po reinkarnaci hlavní postavy do mouchy, přichází ke slovu neskutečný gejzír invence a nápadů, stmelené v jednotící motiv pomsty jedné mouchy zavilému záporákovi za zabití a pokus přebalit holku. Nechybí muší posilování ala Rocky, mini brejličky, maska a železné rukavičky, stejně jako různé vynalézavé způsoby, jak někomu může maximálně znepříjemnit život několikacentimetrový tvoreček, to vše ve jménu krvavé odplaty. A hlavně – s přibývající stopáží vám už ani nepřijde uhozená synopse „moucha se mstí zloduchovi a jeho kumpánům za smrt a svoji holku“, naopak vám její postavička začne být, i navzdory digitálním pixelům, velmi sympatická. Bodík navíc dávám za skvěle gradující finále.__PS: Viděno s anglickými titulkami. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Od nynějška, pokud mě zase bude ráno budit nějaká šestinohá bzučivka, raději ten srolovaný časák dvakrát obrátím v ruce, než z ní udělám krvavou šmouhu na některé z mých sněhobílých stěn. Může to být totiž podle všeho reinkarnace nějakého chudáka, kterému jsem zprznil manželku! Té kofole, co tohle spáchala, rozhodně nelze upřít talent a úžasnou fantazii. Je ovšem velká škoda, že jimi plýtvá na infantilní cigánské romanťárny, nad kterými si nejedna extrémně obézní, náruživá divačka mexických telenovel s gustem zakrouží dvěma prsty po chátrající, léty zanedbané a neholené rybě. A tak Dezider Tancoš miluje Esmeraldu Blaharovičovou. Miluje ji dokonce tak bezmezně, že se ani nesnaží ji hned pořádně ožrat a ojet na hajzlu v nádražce. Ne, místo toho vymýšlí půl filmu spoustu kýčovitých, romantických pičičovin, ze kterých musí naší drahé Otýlii ty prsty perfektně klouzat a slzy štěstí stékat po jejím vepřovém obličeji. Co gadžo nechtěl, Esmeralda se povrchně a bez lásky!!! zalíbí (cynický eufemismus pro nastříkání šlehačky do díry v narozeninovém dortu) i bezskrupuloznímu králi čorkařského impéria, říkejme mu třeba Stojka, který se rozhodne svého soka ve smočení odstranit z cesty. A učiní tak přesně ve chvíli, kdy Esmeralda podlehne Deziderovu tokání a její nohy začnou mířit do třičtvrtě na tři! No řekněte sami, není to osudově tragické, až by vám vyhrkly natrávené zbytky večeře? A jelikož Dezider patrně jebal na Višnu, převtělil se v pomstychtivou mouchu, co se snaží Stojku ubzučet xmrti a nakazit jej nějakou nepěknou chorobou ze snídaně v úplavicové latríně v daliti čtvrti. Docela by mě zajímalo, jak by to vypadalo, kdyby se reinkarnoval třeba v ptakopyska. Učitě by to bylo srdcervoucí a byla by spousta lekrace, takže doufám, že bude dvojka nebo aspoň americký rymejk s Edý Márfym. Tak, u Šivy, a co já teď s tím?? Ta úžasná fantazie a natočení na pět čuráků, obsah a poťouchlé prokládání cigánskými tanečky na úrovní bombajské žumpy. No, Lakšmí raď! Vyřeším to chalamounsky. Vrazím tam dvě s budoucí opcí na třetí, kdybych se náhodou někdy bezhlavě zamiloval do nějaké cikorky se slušivým, zářivě žlutým jebákem mezi srostlým obočím. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • V hindštině se film jmenuje Makkhi. (Terva)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno