Reklama

Reklama

Hotel Paradise

(pořad)
Reality-TV / Romantický
Česko / Slovensko, 2012, 90x45 min

Obsahy(1)

Nechte se unést do Dominikánské republiky na ostrov La Española, kde se nachází luxusní hotel s kompletním servisem. Na tři měsíce se díky Prima Love ocitnete v dokonalém ráji a budete mít možnost sledovat show plnou dobrodružství, napětí, flirtování a hlavně vznikajících vztahů.
Skupina vyvolených bude bojovat o to, kdo ve vile vydrží nejdéle. Ráj ale netrvá věčně – pro někoho může skončit za týden, někdo si ho bude užívat celé tři měsíce. Každý týden bude muset tropický ráj opustit ten soutěžící, který zůstane na ocet, a tím uvolní místo dalšímu. Na konci pobytu čeká vítězný pár výhra 50.000 eur (1 250 000 Kč).
Do exotického hotelu v Dominikánské republice přijíždí první den pět žen a pět mužů, kteří se nikdy neviděli. Jejich prvním úkolem je seznámit se a vytvořit páry, které spolu budou sdílet postel. Idylku později naruší jedenáctý hráč, který po příchodu do hotelu dostane imunitu a bude na pokoji sám. Když si ho po týdnu nikdo nevybere, bude si vybírat sám – rozbije tedy fungující pár. Kdo zůstane bez partnera, okamžitě opouští hotel. V hotelu nebude nouze o party, přebírání partnerů, randění ani dobrodružství.
O vítězi budou zásadním způsobem rozhodovat také diváci. Je tedy na soutěžících, jak se budou v této show před diváky prezentovat a jak se jim zalíbí.
Hotel Paradise se rozkládá na ploše o rozloze téměř 1000 m2. Přípravné práce na show trvaly vice jak tři měsíce a štáb se bude skládat ze 60 lidí. Celkem bude hotel snímat více než 40 kamer. Zatím se muselo koupit více jak 100 letenek a toto číslo ještě není finální. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (525)

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen nějakých cca 15-20 minut druhého dílu. I to však stačilo na následující zbožné zvolání: "Oživte, prosím, někdo Adolfa Hitlera, ať dokončí to, co nestihl - vyhladit ty dva debilní národy, jehož členové vymyslí, natočí a mezi lidi vypustí něco takového, jehož členové v tom dobrovolně účinkují a jehož členové se na to dobrovolně dívají". Tohle je naprostý úpadek čehokoliv, co si představíte pod pojmem televizní zábava. Ono třeba takové pecky jako Mama ožeň ma nebo Farmář hledá ženu o duchaplnosti populace zpravidla taky nějak extra moc nevypovídají, ale alespoň je to často fakt prdel se na to dívat. Tohle ale postrádá jakoukoliv stopu humoru, to je prostě jen debilní, hnusné, odporné. Já být ve štábu, tak nechám promluvit kalašnikov. Vycpané kozy a dutá hlava, zřejmě největší devíza pro účinkování v tomto pořadu. Už nikdy. Ani na mučidlech. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je úplne dno televíznej zábavy. Ani si nechcem predstaviť, že by sa dalo klesnúť ešte hlbšie. No verím, že pri súčastnom trende vývoja reality show sa to v blízkom čase určite niekomu podarí. Zatiaľ však v mojom rebríčku prízemnej primitivity jasne vedie "Hotel Paradise". Toľko hlúpych, namyslených ľudí bez akýchkoľvek morálnych a mravných zásad som pokope doposiaľ nevidel. Ešte aj tá moderátorka, Martina Gavriely, je poriadna kurva. Kiež by ich tam všetkých spláchla do mora nejaká nečakaná tsunami. Veď presne to treba spraviť z každým hovnom. Spláchnuť ho. Hnus. Robí sa mi z toho zle. Nedá sa na to pozerať. Odporný odpad! ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Prvych par dielov som si to prilezitostne zapla k inej cinnosti, bola to pre mna pomerne vesela sonda do sveta "inych" ludi. Ked sa ale sonda dla vsetkeho zacyklila, videla som potom po dlhej dobe az finale. Najtrapnejsie finale cohokolvek, ake som kedy videla. Gavriely je marna. Tej Slovenke asi museli neustale nieco hovorit do sluchatka, lebo zasadne vety dokoncovala tak, ze bolo jasne, ze ich zaciatok si uz nepamata. Vsetci sa neustale lucili, aj ked vlastne zostavali v miestnosti a cele finale sa jednoducho skupinka ludi bavila o hovne. OK, v podstate o tom bola cela show, ale coho je vela... Inak teda najvacsimi minusmi danej show su asi absolutne ohybne pravidla (koniec koncov obaja finalisti vraj uz pocas show vyhodeni boli), neschopnost strategie ("ty si na mna vcera divne pozerala, chcem vyhodit teba") a ziadne polienka pod nohy sutaziacim (aspon ako vo Vyvolenych a v podobnych show, takze naozaj len sedeli a chytali bronz). Kazdopadne, ze show bude povrchna hovadinka, kde intelekt je skor na obtiaz, som cakala a nevadilo mi to, ale ze to bude nudna povrchna hovadinka, to je vylozene chyba tvorcov. ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Dnes nad ránem po skončení Platoon od mého oblíbence O. Stonea, jsem udělal něco, co si budu vyčítat do konce mého (teď už traumatizovaného) života. Ta má zasraná zvědavost, proklínám ji!!! Ještě teď se klepu v prenatální poloze v temném koutě, kam jsem se sám zahodil a jen s velikým sebezapřením jsem se nakonec odhodlal vystrčit ukazovák (pak i fuckovák), abych vyťukal na klávesnici vzkaz, memento dalším možným obětem, berte to jako varování. Doprdelepráce ale myšleno smrtelně vážně!!! Stydím se, jak já se stydím, že jsem to viděl, že jsem taky člověk, že nikdo ze zdejší "elity" s tím nic mít nechce a nereaguje....ale já musím. Viděl jsem, jak praví klasik, hada srát, žábu bušit pěstí do skály a hromady opravdových sraček, ale tohle je regulérní kataklyzma, konec světa. Promiňte mi můj hysterický projev, ale od 6.3. 00:30 žiju dva životy. Před a poté...Proč??? P.S. Snad jen jako alternativní trest pro zvlášť surové masové vrahy, prosili by za křeslo a ušetřili státním rozpočtům. ()

Caszidy odpad!

všechny recenze uživatele

Ehm, tohle má být nějaké nepovedené retro? Nebo jakýsi návrat do minulosti? Myslel jsem si, že v roce 2012 už syndrom "žraní hoven za peníze"(prosím neosočujte mne z používání vulgárních slov, toto je totiž odborný termín) v podobě reality show typu Big Brother a VyVolení vymřel. Televize Prima a Joj se nám však zřejmě snaží dokázat opak a vrátit tuto "kvalitní zábavu" na naše obrazovky. Brrrrrrrrr. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení byl přítomen více než šedesátičlenný štáb, instalováno bylo čtyřicet kamer včetně devíti s nočním viděním a položeno bylo přes sedmnáct kilometrů kabelů. (JoranProvenzano)
  • Soutěžící Zuzana Plačková je Playmate roku 2011. (..Lucas..)
  • Průběh natáčení narušila situace, kdy do areálu hotelu vnikla ozbrojená majitelka se štábem spolupracující společnosti a ohrožovala přítomné na životech. Natáčení finále se poté přesunulo do bratislavských ateliérů. Důvodem byl dluh, který narost až do výše 1 000 000 amerických dolarů. Tracey Cuesta přitom upozornila slovenskou produkci ještě před 5. březnem, kdy se začala show vysílat, že nebude možné natáčení dokončit a odvézt vybavení ze země, pokud bude produkce cokoliv dlužit. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama