Reklama

Reklama

Hledači pokladů na aukcích

(pořad)
  • Česko Mistři aukcí (více)

Dvojice rázných chlápků obráží napříč USA veřejné aukce, ve kterých se často draží velmi hodnotné předměty. Cestou k úspěchu není jen aukci vyhrát, ale především mít ten správný nos na dražené položky. Mnohdy totiž není zprvu patrné, co všechno se v kontejnerech skrývá... (TV Nova)

Recenze (62)

Duoscop 

všechny recenze uživatele

Je to sice všechno dopředu připravené a sehrané. Všechny ty tajné otvory, překvapené výrazy, smlouvání o ceně a jiné zajímavosti, ale ten nápad, že ve staré krysami prožrané veteši najdete opravdový poklad je super! Možná i proto že já osobně už sem pár těch starých sklepů a skadišť prohledal (a našel pár zajímavých kousku) dávám 4 * ()

Stumbleine 

všechny recenze uživatele

Podobná vykonstruovaná krávovina jako "American digger" . Na šmukách, které tito dva chlápci v garážových aukcích nakoupí, téměř vždy prodělají. Krámy z garáží jsou vždy dvacetinásobně nadhodnocené a prodej je vždy a zaručeně předem domluvený a jedná se pouze o špatný herecký výstup - protagonisté ve skutečnosti nevydělávají na prodeji veteše, ale na sledovanosti této "show". Z nějakého důvodu mě to ale celkem baví a když na to náhodou narazím v televizi, nepřepínám =) ()

Reklama

longercz 

všechny recenze uživatele

Největší problém je podle mě to, že se díly vůbec, ale vůbec nemění a i když nacházejí různé věci, scénář je pořád stejný: Sklad -> přeplatit domorodce -> prohledat (nejzábavnější část pořadu) -> prodat. Když to člověk sem tam zahlédne u večeře v televizi, tak je to vcelku OK, ale že bych to cíleně sledoval, tak to vážně ne. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Jednoduché a zábavné, za málo peněz hodně zábavy. Oproti ostatním skladovým pořadům jsou pozitiva, že své nalezené věci prodávají (ve Válkách skladů řeknou, že to stojí tolik a tolik a basta, takže ekomika kupování skladů v reálu je tady přesvědčivější ). Na druhou stranu co sklad to úspěch , což budí dojem, že je to nahrané, nebo, že si vyzobou tvůrci jen to, co potřebujou. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Je to americky velkohubé a namyšlené, ale zase je poměrně napínavé objevovat v krámech ležících léta ve skladech pravé podklady. A navíc tam dávají zajímavosti z historie. I když ve srovnání s anglickými pořady o starožitnostech je to nepříjemně založené hlavně na penězích a chybí tomu uměřenost a kultivovanost, protože ty dva chlápci jsou strašný burani. /10. 2. 14./ ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Oficiálny eBay účet, cez ktorý Allen Haff a Ton Jones predávajú produkty bol vytvorený už 16. mája 2003, čo je 7 rokov pred vysielaním show. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama