Reklama

Reklama

Kdo přežije - Tocantins

(série)
  • USA Tocantins (více)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Benjamin Wade

Obsahy(1)

Přechytračit, přelstít a přežít, toto všechno musí udělat soutěžící, aby vyhráli jeden milion dolarů. Ten, kdo nevyhraje imunitu bude vyloučen naopak, kdo získá imunitu bude mít větší šanci dostat se před závěrečnou kmenovou radu a stát se tak posledním přeživším. Poznejte krásy Jižní Ameriky, konkrétně brazilských lesů a plání. Boj o vodu, pití, místo v kmeni, s počasím a hlavně s nebezpečnými predátory to vše uvidíte v sedmnácté řadě Survivor: Tocantins - Brazilian Highlands. (reich)

(více)

Recenze (79)

Pethushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Soutěžící v téhle sérii mi až tak nesedli. Bylo tu pár výjimek, ale oproti Ostrovu vykoupení, který jsem viděla předtím, to pro mě bylo po této stránce docela nezáživné. Z celé série mě nejvíc bavily první díly, kdy to ještě vypadalo na velkou hru. Také finále bylo moc hezky udělané, vítěze bych na začátku tipovala jinak, ale zasloužil si to. Oblíbený kmen: Timbira. Oblíbení: Sierra. Neoblíbení: Debbie. 3,5* ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nějlepších sérií. Favoritů jsem měl několik. Úplně nejvíce jsem přál vítězství Coachovi, protože to byl totální psychouš. Jeho historky a absolutně nepřesné předpovědi počasí neměly chybu. Nepamatuji si, že bych se u některého survivoru tolik nasmál. Celkový vítěz byl můj druhý oblíbenec, takže po této stránce jsem spokojen. Fajn vývoj, kdy se vyřazovalo od dementů, což bylo úplně neobvyklé, a proto jsem si mohl soutěžící, kteří za něco stáli užít až do konce. Fajn úkoly. Vítěz dostal poprvé všechny hlasy poroty. Hodlám zde napálit 4*. ()

Reklama

Zdeňka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stačí zmínit jedno jméno: Coach. Ať člověk chce nebo ne, veškerá pozornost spadá na něj. A Jeff měl v závěrečném dílu pravdu: Lidi si přáli, aby jsi vypadl, ale potom jsi spoustě lidí chyběl. Za sebe přiznávám, hra najednou začla být o ničem a zabiják draků chyběl. Je to blázen. Favorit: Tyson Apostol ()

SniperG1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně povedená série :) Zabiják draků Coach mě fakt dostával, podle těch keců a historek jsem si myslel, že to je nějaký ukecaný trotl, ale na konci když řekli, že je všechno pravda podle detektoru lži, tak jsem docela utřel :) Začal jsem mu možná i trochu závidět, že se všude možně podíval a má spousty bohatých zážitků! Jinak J.T. si to asi zasloužil vyhrát. 90% ()

Deimos

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozor spoilery-TV/// Soutěžící 8/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Prostředí 9/10/// PLUS: fandil jsem Sieře, dobrou hru hrála Taj, a výtěz je celkem sympaťák, navíc to byla hra plná zvratů a nedalo se dost dobře předvídat víc jak 3 kmenové rady dopředu, navíc i těm, kterým jste v jednu chvíli tolik nefandili, tak jste jim to potom přáli (Erinn), u níž rovněž dodám, že jsem nečekal, že se dostane tak daleko, potěší opět výborná technická stránka (kamera, prostředí, hudba) MÍNUS: přesto si myslím, že to je o něco slabší řada než Gabon, je tu pomatený Coach, u kterého nevím jestli se mu mám smát nebo ho litovat (následně ve 20té řadě na mě působil jako citlivý dobrák žijící ve svém vlastním světě) a taky mi vadila skutečnost, že jsem si tu našel jen jednoho oblíbeného soutěžícího./// Shrnutí: Bylo toho napsáno dost. Tocantins má svoje určitě klady, ale lecos by jsem si předostavoval i jinak. Někdy je škoda, že nelze u dalné série něco jako druhá varianta kdy by ze začátku vypadli ti co to dotáhli nejdál a šanci by tak dostali ti, které jsme neměli možnost poznat. Byla by to zase jiná hra. Ale to už trošku fantasíruji. Příště mě poprvé čeká Russel, tak uvidíme./// Celkem 86%/// ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Tamara „Taj“ George je zpěvačka kapely SVW (Sisters with voices) a manželka bývalého hráče NFL Eddieho George. (Zix.)
  • Toto je zatím poslední řada Survivor s 16 hráči. (Hidan)

Reklama

Reklama