Reklama

Reklama

Black Angel

všechny plakáty
Krátkometrážní / Fantasy
Kanada / Velká Británie, 1980, 25 min

Recenze (6)

HAL 

všechny recenze uživatele

Atmosférická fantasy jednohubka, vizuálně vymazlené - tak dobrá kamera se u levných kraťasů opravdu jen tak nevidí. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Z tohto niekto opisoval ( EXCALIBUR, WILLOW ), alebo je to fakt len náhoda? Kamerové čočky, snímajú veľkolepé exteriéry v tom najlepšom zmysle pre poetičnosť a vizuálnu krásu. Nevšimli si však hercov, ktorí tu vlastne ani byť nemuseli a všetko to mohlo byť len reklama na Britské ostrovy ( Škótsko ). ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Dějově nula, ovšem nasnímání skotských kopců a lesů bylo na jedničku. A středověká "mlezavost" z toho čišela úplně stejná, jako z Boormanova Excaliburu. Na 25 minut dostačující. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Krasna skotska priroda, atmosfera temneho stredoveku, potulny rytir a klisoidni pribeh, o ten tu ale nejde. Jde o velmi prijemnou a stylovou pulhodinku. ()

Scaevola 

všechny recenze uživatele

Poeticky přímočaré líčení sází na podmanivé záběry skotské divočiny, pre-raphaelitskou výtvarnou stylizaci a nejasné vyznění. Nicméně o ději nelze úplně hovořit a finální souboj nepůsobí zrovna koherentním dojmem, takže až k maximálnímu hodnocení se snímek nepropracoval. ()

Elleannor 

všechny recenze uživatele

Leč krátké, tak kvalitní-a nebo právě zrovna proto. Atmosferické a vizuálně krásně zpracované. Ono co jiného i čekat od filmu, který si pouštěli tvůrci Excaliburu jako inspiraci. Magická půlhodinka dobře stráveného času. ()

Reklama

Reklama