Reklama

Reklama

All In: The Poker Movie

Trailer

Obsahy(1)

All In: The Poker Movie je dokumentem zaměřujícím se na důvod, proč jedna z nejstarších amerických her zažívá v několika posledních letech takový boom a znovuzrození. Dozvíte se také, proč je poker jedním ze způsobů jak dosáhnout tzv. "Amerického snu".
Dokument vypráví vzrušující příběh o znovuzrození pokeru v prvním desetiletí nového tisíciletí. Od hry, kterou hráli pouze naši prarodiče nebo teenageři, kteří si nebyli schopní na pátek domluvit rande, po celonárodně vysílaný poker, jako sport, hraný o miliony dolarů, sledovaný miliony diváků. Poker se stal tak oblíbený, že i Matt Damon, George Clooney nebo Leonardo DiCaprio hrají pravidelně. Hry v kasinech, sklepech, on-line, na univerzitních kolejích, nebo na charitativních akcích, poker se hraje všude. Dokument popisuje "zlomový příběh" kdy se pokerové události a lidé dali dohromady, aby se poker stal tak populárním, že jeho hru můžete sledovat na dvanácti televizních sítích týdně. (FFilipCZ)

(více)

Recenze (4)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Zajímavý dokument o nejstarší z amerických her, ale čekal jsem že tam bude více záběrů ze hry, více akce. Ale je to opravdu spíše povídací rozhovorový dokument, který nám má vysvětlit vše o vzniku, vývoji a boomu této nejznámější karetní hry. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Pekný dokument o pokri ktorý vo mne znovu zapálil tú stratenú hráčsku iskru. Venuje sa tu pozornosť viacerým témám z prostredia pokru - či už to sú to začiatky, ten počiatočný TV boom, Chris Moneymaker, a aj najčernejšia kapitola online hrania. Neuveriteľne som si to užil sledovanie, a teraz sa ide hrať ... ()

markyzgero 

všechny recenze uživatele

all in se v pokeru většinou dává, když jste na short stacku, nebo když chcete bluffem sebrat sázky. us government se 15.4. 2011 pokusil o bluff, kterej mu vyšel, ale svojim přístupem se v konečnym důsledku ocitl mimo "peníze". All In: The Poker Movie ukazuje, že tahle hra neni hazard, ale dovednostní soutěž, a že americký sen už nefunguje. 300 milionů je toho důkazem. zkrátka- don´t mess with texas (hold´em). ()

Reklama

Reklama