Reklama

Reklama

Kdo přežije - Ostrov vykoupení

(série)
  • USA Redemption Island
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2011

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Rob Mariano, Russell Hantz, Andrea Boehlke

Obsahy(1)

Tvrdá hra o přežití, kde každý doslova bojuje o místo v kmeni. Kdo se nepřizpůsobí, kdo nevyhraje imunitu, ten bude vyloučen.
Hráči poté co je kmen vyloučí nejsou vyřazeni ze hry, nýbrž putují na Ostrov vyhnanství, kde budou mít šanci se v určitý čas a po vyhrání soubojů s ostatními vyřazenými do hry opět vrátit. 
Soutěžící se musí vypořádat nejenom s tvrdými podmínkami na ostrově, ale i s nedostatkem vody a jídla. 39 dní, osmnáct soutěžících a pouze jeden se stane posledním přeživším, který vyhraje jeden milion dolarů.
Poznejte krásy tohoto prostředí: Karibského moře, Tichého oceánu a nakonec Jížní Ameriky. Toto všechno vám přináší dvacátá řada Survivor. (reich)

(více)

Recenze (99)

jajush 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY Na tuhle řadu jsem se především těšila díky Robovi a Rusellovi a koncept Ostrova vykoupení jsem nějak nebrala v potaz (a teď už můžu říct, že se mi ani moc nelíbil a nepotřebuju vidět další takovéhle série). Od začátku jsem věděla, že budu fandit Robovi a to nejen proto, že nenávidím Rusella. Ukázalo se, že zkusil nový způsob hry a vypadalo to pro něj opravdu slibně. Určitě jsou lidi, co si řeknou, proč když hrál tak nefér atd. Hrál výborně. Byl v táboře plným tak jednoduchých lidí, že by bylo škoda toho nevyužít. Nedělal z lidí blbce- už byli a on to zkrátka viděl. Chvíle, kdy mě opravdu naštval bylo, když podruhé vyřadil Matta (byl to dříč, fakt by si zasloužil vrátit se podruhé zpět), ale co už.... Blbost lidí z Omettepe v jejich milované "šestce" mě nejvíc šokovala, když byli všichni děsně překvapení, že někdo musel jít domů. Haló? Je vás šest, postupuje pět, tak přestaňte mlít o vaší "šestce"- jednoduchá matika. Někdo jít musel a každej by byl děsně zaskočenej a ublíženej. Finálová trojka Nejlépe to shrnul David na závěrečné řadě. A dostalo mě, jak Phillip a Natalie během své závěrečné řeči jen říkali, jak je Rob skvělej a ne proč oni jsou tam. Rob byl jasná volba a já mu to fakt přála. Oblíbenci: Rob, Matt, Grant, Mike Neoblíbení hráči: Phillip, Ashley, Natalie P.S.: Kmen Zapatera udělal nejlíp, že se zbavil Russella a když byli Omettepe tak hloupý a neudělali to samý Robovi, jejich smůla a dobře pro něj. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky dvěma faktorům mám tuhle řadu moc rád. Těmi faktory jsou: brilantní taktická hra Boston Roba, díky které sice sezóna pro někoho ztrácí na atraktivnosti (hlavně díky tomu, že BR byl o několik tříd takticky výše než všichni okolo něj), za druhé díky největšímu komikovi, lovci krabů, propagátorovi růžových slipů a v neposlední řadě tajnému agentovi v důchodu Phillipu Shepardovi. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série mě bavila svým pestrým obsazením soutěžících. Minimálně polovina z nich měla silný či alespoň zajímavý charakter. Na druhou stranu, výzvy a život tam mi přišel docela pohodlný. Žádné pojídání hmyzu, žádné extrémní podmínky. Proto se soutěžící soustředili hlavně na taktiku, kterou ovšem s nadhledem ovládal pouze jeden člověk. Ostrov vykoupení byl rozhodně zpestřením. Oblíbený kmen: Ometepe. Oblíbení: Rob, Matt, Andrea, Stephanie. Neoblíbení: Kristina. 4,5* ()

HArna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jelikož Russella vyrazili v podstatě na začátku,tak už z tohoto důvodu nemůžu plně hodnotit.Russella považuju za nejlepšího hráče.Vyhrál Boston Rob,kterej měl narozdíl od Russella cestičku hned na začátku vymetenou,za to Russell měl na zádech terč,každej se ho bál.Na druhou stranu mě celkem bavil Phillip Sheppard,opravdu zvláštní chlápek.Jen doufám,že si to Russell rozmyslí a někdy se do toho zase vrátí.Jeho dvě serie(Samoa&Heroes vs Villains)byly ty nejlepší,které jsem viděl.A že jsem viděl všechny. ()

DonQ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mne asi nejslabší série z dosud cca 10-15 viděných. Hvězdní hráči mi nevadí, ale bohužel k nějakému souboji dvou osobností nedošlo vůbec, takže celá tato specialita v sérii přišla vniveč. Co se týká ostrova vykoupení, tak rozhodně bere na atraktivitě a napínavosti soutěže. Zkrátka vyloučení na kmenové radě má znamenat konec a ne tenhle paskvil. Hodně se mi nelíbí casting, protože k dvěma silným hráčům z předchozích řad vybrali skutečně hodně slabou squadru, která celkově zcela propadla. Nebudu spekulovat nad tím, jaký byl záměr TV produkce, ale myslím si o tom své... Rozhodně si nemyslím, že Rob jakkoliv exceloval a předvedl svou nejlepší hru. On totiž skoro hrát nemusel, když měl kolem sebe samé ovce. Takže tahle taškařice je skutečně jen dárek a reklama pro Roba, ale nejde o dobrou zábavu jako v jiných řadách. Jediné co si budu z téhle řady pamatovat pozitivního je agent Shepard, který je fakt cvok a slzy Russella (které snad byly jako jedna z mála věcí téhle řady spontánních). Pro mne tedy velký propadák a už se těším na jiné - lepší řady. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • V této sérii se poprvé objevil ostrov vykoupení. (AlohaAnty)
  • Rob Mariano vytvořil nový rekord v počtu dní ve hře. Za svoje 4 účasti v soutěži hrál celkem 117 dní. Později ho překonal Ozzy Lusth se 128 dny. (Stanley619)
  • Rob Mariano se stal prvním a ještě do 27. série pořadu jediným hráčem, který se objevil v pořadu celkem 4krát. (AlohaAnty)

Reklama

Reklama