Reklama

Reklama

The Haunted House

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný / Komedie
USA, 1929, 7 min

Režie:

Walt Disney

Scénář:

Owen Davis Sr. (divadelní hra)

Hrají:

Walt Disney

Obsahy(1)

Silná búrka zaženie Mickeyho do neďalekého opusteného domu. Z neho sa nakoniec vykľuje strašidelný dom plný kostlivcov, túžiacich hlavne po zábave. Mickey sa ich preto pokúsi rozveseliť, ináč bude zle nedobre... (T2)

Recenze (8)

May 

všechny recenze uživatele

Příliš zdlouhavé a o ničem, celou dobu jde jen o tanec kostlivců, který po třech minutách už ztrácí svoje prvotní kouzlo. ()

anais 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejranějších "myšákovských" filmů. Za shlédnutí stojí, pokud jste opravdový fanoušek všech Mickeyho filmů a nebo pokud máte rádi staré kreslené filmy. Pokud ale chcete své ratolesti pobavit a sami při tom trochu zábavi užít, doporučuji o pár let starší snímek The mad doctor, který obsahuje téměř ty samé gagy, které ale tvůrcům vycházejí mnohem lépe. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

14. diel zo série Mickey Mouse - ide o strašidelný diel, plný smrtiek v tmavom dome v noci - smrtky a kostry sa chcú zabávať, preto musí Mickey hrať na piáno. Keby sa celý diel niesol v strašidelnom duchu a piánové sólo by vyškrtli, bolo by to oveľa lepšie. 55% ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Opravdu spíš pro milovníky starých cartoonu. Myšák Mickey v této epizodě hraje piánko a kostlivci paří jak za mlada.Takový Skeleton Dance je prakticky to samé v bledě modrým a narozdíl od Haunted House i po 80ti letech ještě pobaví a rozesměje ()

gjjm 

všechny recenze uživatele

Ani toto Mikymauzovo putování po strašidelném domě mně kdovíjak nezaujalo. Má sice nějaký jednotící prvek a po atmosférické a zejména hudební stránce je to vzhledem k datu vzniku dobře provedné, ale po stránce příběhové a grafické to není o moc lepší než stejně starý a motivicky výrazně podobný Skeleton Dance. Narozdíl od něj je to ale trochu vtipné (stepující kostlivec, doprovázený Mikymauzem na harmonium mně dohnal k poměrně dost zhulenému úsměvu), ale jeden opakovaný motiv se velmi rychle okouká a závěr je vysloveně debilní. Přesto bych pro celkem slušnou technickou stránku dal tři hvězdičky, kdbyby nebylo jedné věci.: Mickey přece nemůže vypísknout strachy, když uvidí netopýra! To není on! ()

mirec88 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo ešte lepšie ako prvé dva animáky s Mickeym. Výborné nápady, super hudba, kostlivci, strašidelný dom. Výborné. ()

PetraMishka 

všechny recenze uživatele

Strašidelné domy jsou vděčné téma, které se objevuje od počátku filmu, stejně tak jako třeba ve srovnatelné době u Betty Boop. Dokonce jsou tu i kostlivci, přesto tomu ve výsledku něco chybí. ()

Reklama

Reklama