Reklama

Reklama

Už komedianti jedou

(pořad)

Obsahy(1)

Komponovaný pořad Miroslava Horníčka je oslavou klaunství, komediantů a komiků. Horníček v roli klauna vypráví o historii klaunství a propojuje svými vstupy jednotlivé ukázky z her Cyrano z Bergeracu, Šašek a královna a Lucerna. (Česká televize)

Recenze (3)

hermiona 

všechny recenze uživatele

Proč zrovna Andrlová? Čím si ta vysloužila pozvání mezi pány komedianty? Pánové ale taky nedosáhli svého standardu, jakým nás celá léta hýčkali. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nejlepší scénky jsou s Polívkou, a pár hlášek si pro sebe ukradl Horníček ("Dobrý vladař se radí se svým básníkem - špatný básník se radí se svým vladařem."), jinak Čochtan vyznívá hodně rozpačitě a vlastně i povídání si se Cyrany (které bych pod kategorii "komedianti" asi neřadil), nejhorší i přes svou snahu a dvě písničky je Andrlová, která vypadá a chová se jako stará mladá (přitom jí bylo sedmadvacet v době natáčení, tak si ty diblíkovské věci asi mohla odpustit, stejně jako jindy tu zbytečně přehnanou vážnost). Ale jsem rád, źe jsem tenhle pořad konečně viděl. "Umírám. Padám k zemi. Opouštím zemi.") ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ivana Andrlová byla opravdu otravná, všichni pánové dobří až skvělí. Naprosto nepřekvapivě se mi nejvíc líbila společná scéna Bolka Polívky a Miroslava Horníčka, kteří skvěle sehráli dobývání hradu z Šaška a královny. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama