Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvanáct odvážných soutěžících, nádherná usedlost mimo civilizaci, na které se zastavil život před sto lety (není tu elektřina, neteče tu voda, nejsou tu postele ani záchod), boj o vítězství a v Česku dosud nevídané letní dobrodružství! (oficiální text distributora)

Recenze (234)

*Elfík* odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto normální a průměrní občané a občanky České republiky si přijeli zkusit to ''nejdrsnější prostředí'', které tu můžeme nabídnout. A to prosím český venkov. Nejenže všichni měli kde spát, nejenže měli co jíst, jelikož i lese se dá něco nasbírat (nebo ne??), ale oni dostali teplo domova. Vše se odehrávalo v parném létě, tudíž mohli všichni kliďánko sedět doma na prdeli a dívat se na Ordinaci, ráno vstát do práce a udělat něco užitečnějšího pro národ... Namísto toho se rozhodli, že si vydělají milion korun. A nyní se konečně dostávám k tomu, proč jsem vlastně tak naštvaná. Totiž, čeští scénáristé, producenti, režiséři, prostě celá parta, která pracuje pod záštitou Novy jednoho krásného (ale deštivého) odpoledne zhlédla ''Kdo přežije''. Teď vám opravdu neřeknu přesně, jakou řadu, ale mám dojem, že Fidži a kousek Cookových ostrovů. Pak si řekli, že když už stupidní Češi se rádi dívají na reality-show (kupříkladu typu Vyvolených), co kdyby (s)prostě ukradli nápad, jen změnili prostředí (ano, nemáme tu žádné ostrovy) a trochu více se zaměřili na inteligenci národa, mohla by z toho vyjít docela pěkná fraška! A tak se stalo. Dvanáct soutěžících, jeden hloupější než druhý navštívilo zcela normální usedlost, kde (propáníčka), neteče voda a NENÍ tu záchod (jen suchý, propáníčka!), ve zkratce se tu život zastavil před sto lety. Řekněte mi, že ještě existují kadibudky s vyřezávaným srdíčkem? Že máte na chalupě studnu a teplá voda neteče? A že s elektřinou je to také bída? A dovolte mi poslední dvě otázky: že se to dá zvládnout a že je to čas od času hrozně fajn? A že k tomu, abyste to zjistili, nepotřebujete nějakou přiblblou soutěž?! ()

BruceW odpad!

všechny recenze uživatele

Při shlednutí několika dílů reality show Farma se lze jenom smát. Nechápu důvod, proč bych se měl dívat na partu městských lidí, jak okopávají brambory a staví novou stodolu pro krávy. Všechny postavy jsou samozřejmě vybrány s co možná největším sociálním extrémem, a proto nechybí barbie, šampón, homosexuál či psychopat. Ti všichni přežívají na "autentické" farmě, kde nad nimi pevnou ruku drží přísný Hospodář, kterého nejspíše najmuli v nejbližšímamatérském divadelním kroužku. Bohužel ani jednotlivé zápletky nedávají pocit skutečnosti a režie TV Nova je cítit až příliš. Znovunalezení Terezy Pergnerové k tomu všemu dále jenom ubírá na již tak hrozné kvalitě. ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Jak udělat zajímavou reality show? Je to o prostředí nebo o lidech? Zatím se neosvědčil ani luxusní hotel, ani zahnojená farma. Tak zbývají jen lidé. Kdo se rád montuje do druhých, vždycky bude divákem těchto pořadů. Zdlouhavou a nudnou formou bude postupně odkrývat nitro někoho velmi málo zajímavého. Tohle ale pro mě není. Představoval bych si slušnou zábavu v nějaké malé skromné krvavé reality show. Například uzavřít do jedné místnosti (třeba septiku) několik přemoudřelých drsoňů, co se tak rádi tahaj za pinďoury na volné diskuzi ČSFD. Samozřejmě bez boxerů na ruku by to nemělo smysl. To by byla podívaná. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Pochybná reality show na mě působící jako slátanina hotelu p**adajs a jakéhosi pořadu o farmě na čt1 plus farmář hledá ženu.Lidé,kteří se tváří,že milují přírodu a přitom nikdy v životě neviděli ani hnůj a když ho ti pražáci cítitli tak hned zadělali okénka od auta a půl hodiny řešili co to asi tak mohlo smrdět..vidle viděli asi tak ze stejné dálky jako jsou protinožci v Číně a ukazují bez cenzury národu,že jsou to jenom tupé ovce co se honí za penězi,které jim stejně zdaní tak,že si z toho sednou na zadek.Ačkoliv nemám ráda svůj obor zahradnictví a naši střední zemědělskou nechci vidět nejméně 20 let ani z dálky tak toho o zemědělství vím více než všichni ti chytrolíni dohromady..Jedna blbější reality show než druhá. ()

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Tak nevím co si o tomdle mysleť. Jsem balík z dědiny , co z vidlema i spí , ale že bych někdy musel řešit podobný problémy jako didle divní lidé , tak to asi neee. // - // Vemte burany z města , kde teplý housky koupíte v každým krámě i ve 3 ráno a hoďte je do vidlákova uprostřed ničeho , vemte jim všechno co do té doby měly a rozmístěte kamery. Toť vše. _ / _ Bohužel , do těchto show ( reality ) se většinou vybírají tupci z tupounovy tupé lhoty , kteří nemají na práci nic jiného než přesvědčit lidi že ONI jsou přece od přirození farmáři jak se patří a žádná hnojníková karastrofa je nedokáže rozházet. Po 3 dnech to začne nabírat na obrátkách , kdy se první slečna rozbrečí , protože jí chybí mobil , nebo její plyšák ( nebo cokoliv ) Do toho intelektuální hovado , začne filozofovat o tom , že před xy lety takhle žily všichni a že je příjemné se vrátit ke kořenům. Vyfintěná panička z baráku za 5 mega - co si sebou přivezla 8 lodičky " pro každou příležitost " , je najednou velmi udivena , když musí vysmejčit půl baráku a ještě při tom loupat brambory a nachystat jídlo pro 12 kreténů , kteří jsou po 3 hodinách práce tak ztrhaní že si stěžujou na nelidské zacházení. A pak příjde to na co všichni čekají - intriky - koho vyhodíme ? Kdo to má za pár ? Kdo mě sere nejvíc ? Koho miluju ? Kdo je tento týden můj kamarád ? // Nemám tydle show moc rád , protože to je akorát banda idiotů , kteří " jsou tu za dobrodružstvím " a nikdo nepřizná že de po prachách. Holt češi se od zahraničních showmenů mají ještě co učit ( bohužel NOVA se nepoučí nikdy ) ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama