Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvanáct odvážných soutěžících, nádherná usedlost mimo civilizaci, na které se zastavil život před sto lety (není tu elektřina, neteče tu voda, nejsou tu postele ani záchod), boj o vítězství a v Česku dosud nevídané letní dobrodružství! (oficiální text distributora)

Recenze (234)

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jo. Vždyť vy víte. Místo toho, poisovat nepopsatelné, jak to dokázala nejlépe snad madame Phobia, dovolím si svou další prostoduchou úvahu. Přece je jasné, kam všechny ty reality show směřují, kde je umístěný ideál. Tak do toho šlápněme, neserme se s tím tak. Nemusíme odkázat tu nejlepší zábavu až našim potomkům. Vezměme prostě ty nejzkurvenější kurvy, nejvykroucenější bukvice, nejprimitivnější vidláky, nejnervóznější slizouny a navrch alespoň jednu snobskou dámičku a dejme jim jasný úkol. A pár brokovnic jako prostředek k dosažení cíle. Potom je už putna, kam to umístíme, jestli se bude PROSTÍRAT před podáváním ragů ze silikonových prsíček, nebo se bude FARMÁřská jizba vymalovávat sedlou krví s motivem mozkových blan, či se vytvoří noví kostelní pěvci brokovou amputací rodinných klenotů. Vždy to bude SUPER a na STARá kolena budeme moci vykládat potomkům naší VYVOLENÉ, že byly doby, ano, doby byly. Byly doby různé. A oni díky naší nechuti ke vkusu či lidskosti žijí v době hrůzné. Werich, sorry, já musel. ()

Skarface 

všechny recenze uživatele

Tak slovenskou verzi jsem shlednul celou a na tu českou se těším taky , jako proč to všichni odsuzují nechápu ale každýmu se líbí něco jiného :) ale "nádherně" se svým komentářem předvedl uživatel kingik což nasvědčuje asi něco o jeho inteligenci Dne 22.8.2012 ještě doplňuji svůj komentář : Jak tak ke konci této reality show sleduju tak to jde od 10 k 5 . S celkem fajn odreagování se stala příšerná fraška na kterou se už vůbec ale vůbec nedá dívat . Jestli si nova myslí když dělá takovýhle změny že je dobrá a že se dělá ještě lepší tak se plete a je tomu přesně naopak ! Trapárna jak má bejt , fakt ubohý . věta na závěr: Zlatá slovenská farma ta si aspoň udržela svoji uroveň ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Nova nemá čím by zaplácla večerní odpadní vysílání a tak sáhla po provařené reality show. Současně nemá na jiného moderátora a tak volí prehistorickou vycpaninu Pergnerovou. Nepotřebuji vidět ani vteřinu z této reality show značky smetiště lůz. Absolutní averze k fetce Pergnerové, která už sebou podivně škube a trhá jen při mluvení. Absták je blbá věc. Kdybych se čistě hypoteticky ocitnul mezi soutěžícími a tahle hrůza ke mně měla jedinou nervozní poznámku, odpálil bych ji jak basebalový míček s mrazivou větou: "Vypadni, ty super krmená píčo do hoven a pak po dobu trvání této otřesné reality show žer výkaly těch, kteří tuhle nemožnost zplodili v chorých hlavách". A pak by mě diskvalifikovali. Pergnerová je nejškaredší, nejnesympatičtější a totál asexuální česká sereblita. Navíc nechápu na co tohle sledovat, když ten, co je u obrazovky nic nevyhraje a nic z toho nemá. Opravdu jedna velká zbytečnost se soutěžícími tak odpornými jak pokálený prkno od hajzlu na toaletách v nádražní restauraci páté cenové. 0% ()

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Tak nevím co si o tomdle mysleť. Jsem balík z dědiny , co z vidlema i spí , ale že bych někdy musel řešit podobný problémy jako didle divní lidé , tak to asi neee. // - // Vemte burany z města , kde teplý housky koupíte v každým krámě i ve 3 ráno a hoďte je do vidlákova uprostřed ničeho , vemte jim všechno co do té doby měly a rozmístěte kamery. Toť vše. _ / _ Bohužel , do těchto show ( reality ) se většinou vybírají tupci z tupounovy tupé lhoty , kteří nemají na práci nic jiného než přesvědčit lidi že ONI jsou přece od přirození farmáři jak se patří a žádná hnojníková karastrofa je nedokáže rozházet. Po 3 dnech to začne nabírat na obrátkách , kdy se první slečna rozbrečí , protože jí chybí mobil , nebo její plyšák ( nebo cokoliv ) Do toho intelektuální hovado , začne filozofovat o tom , že před xy lety takhle žily všichni a že je příjemné se vrátit ke kořenům. Vyfintěná panička z baráku za 5 mega - co si sebou přivezla 8 lodičky " pro každou příležitost " , je najednou velmi udivena , když musí vysmejčit půl baráku a ještě při tom loupat brambory a nachystat jídlo pro 12 kreténů , kteří jsou po 3 hodinách práce tak ztrhaní že si stěžujou na nelidské zacházení. A pak příjde to na co všichni čekají - intriky - koho vyhodíme ? Kdo to má za pár ? Kdo mě sere nejvíc ? Koho miluju ? Kdo je tento týden můj kamarád ? // Nemám tydle show moc rád , protože to je akorát banda idiotů , kteří " jsou tu za dobrodružstvím " a nikdo nepřizná že de po prachách. Holt češi se od zahraničních showmenů mají ještě co učit ( bohužel NOVA se nepoučí nikdy ) ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Pri tejto sračke platí úplne to isté, čo som napísal v komentáry ku slovenskej verzii. Takže to len zopakujem: Už sme tu mali všelijaké reality show, väčšinou za moc nestáli, a táto patrí určite medzi tie najslabšie. Na "Farme" sa mi nepáčilo nič. Vôbec ma nezaujala pôvodná myšlienka spraviť s dvanástich tajtrlíkov poriadných hospodárov. Súťažiaci sa mi zdali nevýrazní, ba až nudní. Systém vyraďovania bol postavený úplne na hlavu. Nedialo sa tam nič zábavné, ani inak emociálne vypäté. A ešte dodám: česká obdoba "Farmy" sa mi zdá ešte úbohejšia a ešte viac trapnejšia ako tá slovenská. Tereza Pergenrová je síce o niečo málo sympatickejšia ako tá naša škaredá opica Kveta Horváthová, ale i tak je to len obyčajný odpad! ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama