Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvanáct odvážných soutěžících, nádherná usedlost mimo civilizaci, na které se zastavil život před sto lety (není tu elektřina, neteče tu voda, nejsou tu postele ani záchod), boj o vítězství a v Česku dosud nevídané letní dobrodružství! (oficiální text distributora)

Recenze (234)

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Po různých SuperStar, Miss, Talentmaniích, Hlasu,... je tohle docela osvěžující změna toho stejného lapače prachů. Jak asi vybírají soutěžící? Hajzlí, Slušňák, Vtipálek, Naivka, Správňák, Hezoun (ten je důležitej, při výhře vydělá hodně prachů za SMS zbohatlických slepic), Negativistka a Potížistka, Krasavice... jiné tváře, ale stejné charaktery, tzn. typicky kladní musí porazit ty padouchy a zvítězit, tzn. krásní a kladní hrdinové vždycky zvítěží, tzn. krásným lidem budou vždy naivní lidi cpát prachy, a tzn. naivní lidi pošlou sms Krasavci, ten vyhraje a Show má na proplacení výhry, zaplácnutí nákladů a výplaty štábu. Tákhle se vydělává. ()

standsiller odpad!

všechny recenze uživatele

Pustatina a hlboký úpad našej kinematografie. Až ma mrazí keď vyslovujem pojem "kinematografia" pod titulom tejto neopísateľnej hlúposti. Hanba . Otravné, nudné. Je mi do plaču že na toto sa dokážu pozerať také široké masy našich divákov. Preč s reality show ako sú tieto. Nech sa radšej natáčajú filmy a nech ich dostanú do rúk ľudia ktorí to vedia. Nie len zarobiť, ale spraviť niečo za čo sa nebudeme musieť hanbiť. Za toto sa žiaľ musíme. Ešte raz hanba. ()

Reklama

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jo. Vždyť vy víte. Místo toho, poisovat nepopsatelné, jak to dokázala nejlépe snad madame Phobia, dovolím si svou další prostoduchou úvahu. Přece je jasné, kam všechny ty reality show směřují, kde je umístěný ideál. Tak do toho šlápněme, neserme se s tím tak. Nemusíme odkázat tu nejlepší zábavu až našim potomkům. Vezměme prostě ty nejzkurvenější kurvy, nejvykroucenější bukvice, nejprimitivnější vidláky, nejnervóznější slizouny a navrch alespoň jednu snobskou dámičku a dejme jim jasný úkol. A pár brokovnic jako prostředek k dosažení cíle. Potom je už putna, kam to umístíme, jestli se bude PROSTÍRAT před podáváním ragů ze silikonových prsíček, nebo se bude FARMÁřská jizba vymalovávat sedlou krví s motivem mozkových blan, či se vytvoří noví kostelní pěvci brokovou amputací rodinných klenotů. Vždy to bude SUPER a na STARá kolena budeme moci vykládat potomkům naší VYVOLENÉ, že byly doby, ano, doby byly. Byly doby různé. A oni díky naší nechuti ke vkusu či lidskosti žijí v době hrůzné. Werich, sorry, já musel. ()

Georgee27

všechny recenze uživatele

Jednou to muselo přijít a musím dát 5hvězdiček totální kravině o ničem, ale co jak je to trapný tak je to vtipný. Sledovat ty lidi a smát se jim. Televize Nova nám přichystala na prázdniny "skvělý pořad" po kterém budeme chtít být všichni farmářem. Máme krásný léto, kde můžeme fandit naším hrdinům, kteří mají odvahu "bojovat" o život v tak "pekelných" podmínkách. Cpěte dál další pořady (kraviny) typu Farma, budeme vám vděčni. Neberte tento komentář ani hvězdičky vážně. Vážně berte, že je to Odpad! ()

Yeosol 

všechny recenze uživatele

NOVA už pěkně dlouho nevysílala nějaký origilnální a zábavný pořad a pro mě se z NOVY stal jen normální televizní kanál, který už málokdy nabídce něco originálního a kvalitního. I na ostaních stanicích je těch opravdu skutečně zabávných pořadů taky málo, ale aspoň jsou tam nějaký. Po neuvěřitelně zbytečných pořadech typu Superstar, Big Brother, nebo X-Faktor sem překvapivě u Farmy zůstal zsekaný a koukám na ní často. Je to sice stále ta klasická reality show s vyřazováním jak je známe, ale tahle aspoň nabízí něco, co ty předešlý z daleka neměly a soutěžící se nevyřezují posíláním idiotských sms zpráv. Ukazuje nám, jak farma funguje a jak se na ní pracuje. To já osobně považuju za velký plus. Člověk se u toho taky občas zasměje, i když některým soutěživým klišé se občas nevyhne. Přesto se jedná o povedenou reality show a jsem rád, že hloupá NOVA občas vyprodukovala taky něco dobrýho, neříkám bombastickýho, ale prostě dobrýho. :-) ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama