Reklama

Reklama

Recenze (3)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

"Je odvážný, je laskavý, je něžný, je chápavý, je chytrý, je moudrý, je krásný, je silný, je vtipný. Má mě asi rád. Je to můj princ na bílém koni. Klavír se zasněně nese světem a kolem zvoní hvězdičky, stačí ho vidět, cítit, slyšet, myslet na něj. Z jěho doteku úplně červenám, zajíkám se, koktám, srdéčko mi tluče, kolena se mi podlamují, štěstím pláču. Rozumíš mi, Subjektive?" "Ale joo, z toho vyrosteš, neboj. A teď mě prosím omluv, musím si nutně odskočit." ()

Monoxid 

všechny recenze uživatele

Je to kraťoučký roztomilý filmeček o první dívčí zamilovanosti, navíc opětované! Nic pro kluky. Myslím, že je to nádherné a že by to měli pouštět holčičkám na prvním stupni základky, aby měly právě takovouhle představu o svém prvním randění a v budoucnosti se vyhýbaly tomu, co se bohužel dnes stává smutnou realitou... Ale tak ne každý má schopnost při sledování předpubertální romanťárny vypnout některá centra svého mozku a vypadat takhle. ()

Tichošlápek 

všechny recenze uživatele

To bylo tak sladké až mi bolely zuby. Třpytky mi div nevylítly z obrazovky :D. Kluk má zde samé klady (no prostě vysněný kluk) a hlavní holka zde nemá nijak moc velký charakter. Děj byl jednoduchý a dalo se dobře předpovídat, co se stane v dalším okamžiku. ()

Reklama

Reklama