Reklama

Reklama

Kdo přežije - Návrat hvězd

(série)

Obsahy(1)

Natáčelo se na Perlových ostrovech poblíž Panamy. Osmnáct soutěžících, kteří mají zkušenosti z předešlých řad, je rozděleno do tří kmenů – Saboga, Chapera a Mogo Mogo. V následujících dnech budou tyto týmy bojovat o odměny a hlavně o imunitu, která zajišťuje setrvání v soutěži. Posledních devět hráčů se sloučí do kmene Chaboga Mogo a právě v tomto okamžiku začíná každý bojovat sám za sebe. Kdo se stane „posledním trosečníkem“ a vyhraje hlavní cenu v podobě milionu dolarů? (Deco.20)

(více)

Diskuze

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

petihambi

Boston Rob byl boží už v Markézách!

 

a předved se tam, minimálně jako skvělý řečník. Ale i svůj původní kmen měl pod palcem. Vaz mu zlomil až mnou nenáviděný switch tribe, který tehdy ještě bez tajných imunit byl vždycky hrozně smrtící pro silné hráče. A i tak se tam udržel ještě o 3 dny dýl, než to vypadalo.  Navíc pokud nadáváš, že tam byl, tak věz, že byl jen náhradník, původně měl jet Brian z Thajska, dobře, že nejel!

 

A Amber v Austrálii byla rozkošná!

 

Ano Alicia se předvedla pouze svým prstíkem, ale tehdy byla prostě taková hádka něco extra no

petihambi

petihambi (hodnocení, recenze)

Co si budeme povídat, cast a i průběh řady mohl být lepší, ale s tím bohužel nic nenaděláme. Nechápu účast Amber a ani Roba Mariana, protože oba dva se ve svých původních řadách absolutně neprojevili jako zajímaví hráči. Takže si účast ve hvězdné řadě nezasloužili stejně tak jako taková Alicia, která mi však vadí méně než ti dva již zmiňovaní. Jinak co se týká přímo All Stars tak mými oblíbenými hráči byly Kathy a Shii Ann a nesnášel jsem Roba M. a Jennu L., protože byli děsně namyšlení a "na přes držku". 

na příspěvěk reagoval Dan9K

reich

reich (hodnocení, recenze)

Tahle série se mi moc líbila obzvlášť, jak si Rob se všemi pohrával, musím uznat, že si Amber výhru zasloužila.

Uživatel Saf123 smazal svůj příspěvek.

reich

reich (hodnocení, recenze)

Český název je Kdo přežije: Návrat hvězd, který vysílá Prima Cool.

MGMCZ

MGMCZ (hodnocení, recenze)

Jedná se o vlastní textový příběh . Tohle forum patří lidem , kteří viděly všechny série Survivora a nemají co na práci . Jednou týdně napíšu jednu episodu . Když váš oblíbený hráč nevyhrál , třeba vyhraje u mě ^^

http://survivor.yours.tv/

Reklama

Reklama