Reklama

Reklama

RedNews

(pořad)

Obsahy(1)

O tom, že i ta nejhorší zpráva dne může být příjemná, vás přesvědčí krásné dívky, které vám ukážou mnohem víc, než je ve zpravodajství běžné. (oficiální text distributora)

Recenze (51)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Red News" je krátka eroticko-spravodajská relácia, ktorú pravidelne po dvadsiatejdruhej hodine, vysiela súkromná televízia Fanda. Erotika tu nespočíva v tom, že by sa o nej hovorilo. Ona sa tu praktizuje, Ide o to, že slečna, ktorá tie správy číta sa pri tom postupne viac a viac odhaľuje až zostane úpne nahá. To, že publicistická úroveň prednášaných príspevkou je viac ako úbohá vôbec nejdem v tomto prípade rozoberať. Tento program má úplne iné prednosti. ** ()

walkingdead odpad!

všechny recenze uživatele

Na tuhle zpravodajskou relaci jsem narazil při čekání na South Park a nevím, co si o tom myslet. Moderátorky mají projev na úrovni Borhyové, takže tady žádný posun dopředu není. Zprávy čtou bez sebemenšího projevu empatie. A z nějakého důvodu se při tom svlékají (asi jim ve studiu moc topí) - to by tak nevadilo, kdyby bylo aspoň na co dívat, jenže ona za pohled stojí s bídou jedna... ty ostatní tak po 8 pivech (minimálně). Takže o zvednutí hodnocení budu uvažovat, až tam převelí Puhajkovou. ()

Reklama

boul 

všechny recenze uživatele

Jo, proč ne? pohled na kozy chlapům uvolňuje testosteron a cítíme se hned líp :-) ... určitě noční zpestření těch sraček co mluví na nově alespoň převedou do nočních svlíkacích zpráv, proč ne když holky to dělaj dobrovolně, mají co ukazovat a chtějí to.. určitě lepší než dřívější pokus Novy ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Oproti Počasíčku, Peříčku, Láskanie a mnoha dalším podobným pánským pořadům je RedNews zajímavý - a hned z několika důvodů. Oproti jmenovaným se totiž za těch pět minut dozvím (někdy) něco skutečně zajímavého (nebo alespoň nového). Je faktem, že po obsahové stránce zpráv jde o mnohem zajímavější a hlavně smysluplnější novinky, než které se dozvíme třeba v Televizních novinách na Nově. A to bez nejmenších pochyb! A co se týká žen, tak v drtivé většině to jsou skutečně krásné ženy (někdy méně, někdy více) a to je oproti výše jmenovaným obrovské plus. Samozřejmě ne každá slečna je "kusovka" a ne každá zpráva je opravdu zajímavá, nicméně si stojím za tím, že kvalitou zprávu jsou rozhodně nad Televizními Novinami a kvalitou žen jsou při nejhorším (jednou za čas) na průměru. A protože to tu milí impotenti ze vzteku nad svým osudem zhejtili, tak nějaké ty bodíčky přidám - a preference stoupají. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

V dnešní době, kdy je celému světu volně dostupné nejrozmanitější porno, musím tento pořad shledat zcela zbytečným. Nevím, co přesně musely slečny s tvůrci pořadu provádět, aby si mohly přivydělat nějakou tu kačku. Každopádně, žádná z těch, které jsem viděl a slyšel neumí mluvit a většina je poměrně ošklivá, tudíž je mi jasné, že svoje nedostatky musejí slečny kompenzovat v jiných oblastech. Alespoň, že to bývá občas vtipné. Přesto si za odpadem stojím. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama