Reklama

Reklama

T is for Tabanid

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2011, 6 min

Recenze (3)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ako si doma popracete, tak to máte v pohode. Žiadne nepríjemné cudzopasce vám nemôžu znepríjemniť život. No ono aj v klasických sterilných domovoch západnej civilizácie môže byť špina. Bola to vlastne všetko iba metafora? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousek patří mezi ty lepší, přesto nějak nevybočuje z průměru. Mladík přijde domů, kousne ho něco podobného švábovi a on se během okamžiku začne metamorfozovat v jakýsi zelený sulc. Měli štěstí, že to dobře ozvučili, jinak bych tomu ubral pár procent. Naštěstí to bylo rychlé, kameraman se vyřádil a diváci zůstali plni očekávání, co z toho vyleze a ono… ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Ej, ej éj... Škoda toho neurčeného otvoreného konca ktorý sa sem podľa mňa vôbec nehodil. Spracovanie bolo celkom obstojné. Pár prebraných nápadov tvorca pomiešal a mix toho starého poctivého sci-fi horroru hodil do súčastnosti čo mu vôbec nevyčítam, svoj dobrý efekt to malo. Mladík si pripravuje večeru pre seba a svoju drahú, keď na jeho ruke zrazu z ničoho nič pristane nevídane veľký hmyz. Z reflexu ho rozpučí a tým na seba dostane jeho vnútornosti ktoré ho, pravdepodobne, ako hostiteľa začnú premieňať na kuklu. ()

Reklama

Reklama