poster

Pekelné hotely Gordona Ramsayho (TV pořad)

  • Česko

    Gordon Ramsay: Hotely hrůzy

  • USA

    Hotel Hell

  • Slovensko

    Hotelové Áno, šéfe!

Reality-TV

USA / Velká Británie, 2012, 50 min

Účinkují:

Gordon Ramsay

Střih:

Marc Grossman
(další profese)
  • José77
    *

    nahodou som z vedlajsej izby zapocul, ze ide Gordon Ramsay, mne doteraz znamy len z 9gagu, tak som si povedal, ze dam sancu tejto predpokladanej lepsej verzii Pohlreicha. prvych par minut ma celkom bavilo, ale potom prisla klasicka americka nadielka, slzy, odpadnutie, predstierana hra na city, nadsene reakcie z absolutnych somarin..to sa proste neda pozerat..(11.11.2014)

  • GoustDog
    *****

    Svěží přístup! Gordon se tentokrát defakto nevěnuje kuchyni - respektive věnuje, ale není to hlavním tématem pořadu, takže nejsme změnám přímo svědky (jen skutečně pomálu). Hlavním tématem je tu manažerská činnost a psychologie práce s lidmi. Na to, že se jedná o zábavnou formu pořadu, je to skvěle sestříhané a zpracované. A energie zde z Gordona sálá přímo neskutečně. Jsem nadšený!(16.12.2012)

  • honajz
    ****

    Stejné schéma, ale mně se prostě tohle schéma líbí ze všech Gordonových projektů nejvíce. (Třeba Great Escape je fajn, ale není to až tak zábavné, i když baští omáčku z mravenců nebo opečené kosti nebo sám vaří v poušti.) Nedělám si iluze, že mnohé díly jsou zčásti dramatizované (ostatně úvodní dvojdíl o tom svědčí - v roce 2013, tedy jen rok po natáčení, hotel vedl někdo zcela jiný, a od ledna 2014 je hotel zcela uzavřen), ale prostě je to slušná dávka emocí, a člověk se těší na ty drobné situace na pokoji, v restauraci, a pak na následné „prozření“ místností i majitelů. Trochu to připomíná Šéfa v utajení, kde se člověk také těší na závěrečné odhalení, ale přitom si nedělá iluze, že tomu šéfovi to nadšení vydrží déle než dva týdny. Některé díly Pekelných hotelů jsou takové nijaké, jiné velmi dramatické. Za zcela nejlepší sérii o tom, jak postavit hotely na nohy, však stejně budu nadále považovat Hotel Impossible.(3.2.2014)

  • ghatos
    ****

    1. série: Typický trademark Gordona v hotelech...no proč ne. Sice je takové více uhozenější a ještě američtější než obvykle, ale to asi k tomu patří. Hlavně první dva díly (Juniper Hill Inn) stojí za to. Celkové hodnocení 1. série: 70%. 2. série: 1.díl: "Meson De Mesilla" - vcelku legrační majitelka hotelu, která si ho pořídila pro léčbu svých komplexů..., ne pro zisk :) . 72%. 2.díl: "Monticello Hotel" - čuňácký alkoholik k majetku přišel, ale starat se mu o to nechce :) . 73%. 3.díl: "Applegate River Lodge" - nadprůměrná epizoda s hezkým prostředím Oregonu. V něm sídlí pár hipíku, kteří si z toho udělali doupě :) . Zábavné...75%. 4.díl: "Hotel Chester" - Gordon jako samaritán a živé štěstí, jenž má zachránit sympatický (životem omlácený) pár. 72%. 5.díl: "Calumet Inn" - Rozmazlení frackové jsou jedna věc, ale jen starý osel může takhle někomu koupit hotel. 74%. 6.díl: "Four Seasons Inn" - labilní pejskař, co to sice myslí dobře, ale dovedl to řádného humusáckého bordelu. 74%. 7.díl: "Curtis House" - typická americká pohádka o síle rodiny. 67%. 8.díl: "Murphys Hotel" - atraktivní oblast, atraktivní historický hotel a tři kamarádi to takřka řídí od baru...68%. Celkové hodnocení 2. série: 72%. Celkové hodnocení pořadu po 2. sériích: 71%.(18.12.2012)

  • papaguy
    *****

    Tohle se mi líbí možná ještě víc, než Kitchen Nightmares (US i GB). Možná je to tím, že je to zase něco nového a atmosférou je to tak někde mezi USA přístupem (emoce, manipulace s divákem, opakovačky) a Británií (humor, odstup), ale je to z podstaty mnohem komplexnější. A tak uvidíme Gordona, jak testuje nejen hotelovou sprchu a postel, ale samozřejmě i restauraci a celkový servis a pekelný hotel prošmejdí doslova od sklepa po půdu. A že jsou hoteliéři někdy stejní tvrdohlavci, jako majitelé restaurací, je možné se přesvědčit snad v každém dílu. Škoda, že vzniklo zatím pár dílů, těším se na pokračování.(8.6.2013)

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace