Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokonalý, ale stereotypní život lékařky se změnil ve chvíli, kdy se spřátelila s bývalou milenkou svého manžela... Život lékařky Anne Mayové se zdá být perfektní. Žije s milujícím manželem Peterem, oba jsou úspěšní, bydlí v překrásném domě a mají dvě úžasné děti. Anne však cítí, že ji nic nového v životě nečeká. Vše se změní, když Peter odjíždí na služební cestu. Seznámí se s velice impulzivní Carolin Winterovou, která vnese do jejího života druhý dech. Nic ale netrvá věčně. Manžel se vrací ze služební cesty a v nově nalezené přítelkyni své ženy poznává svou bývalou milenku, na kterou tak docela nezapomněl. Anne brzy jejich tajemství odhalí a vše se pro ni změní. Od manžela odchází a s Carolin se přestane stýkat. Carolin však brzy velmi vážně onemocní. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Typický Barrandow a nemecká pásová produkcia pre dôchodkyne, obtlstnuté slobodné mamičky a slepé manželky. Inak ale v celku zamotaná dráma. ()

W.Wicki.W 

všechny recenze uživatele

Komentující pode mnou mají zřejmě jiný typ humoru, ale mně to přišlo dooost úsměvné.... Dokonalá rodinka, všechno klape a pak se to všechno začne rozpadat jako domeček z karet.... Není to zas tak přehnané, možná jen vážně až moc "naleštěný život"...ale právě v tom je pointa filmu - Ani to co vypadá dokonale a je to závidění hodné, nemusí být ve skutečnosti tak... Líbí se mi hlavní hrdinka Claudia Michelsen, protože její postava je realistka a řeší situaci s chladnou hlavou... Mark Waschke je také dobrý na tyhle typy "drama" manželů,... Konec taky není špatný, jen úplný závěr je malinko "americký"... ()

Reklama

Reklama