Reklama

Reklama

Zing

Animovaný / Krátkometrážní
Německo, 2011, 7 min

Režie:

Kyra Buschor

Scénář:

Kyra Buschor

Obsahy(1)

Den co den je pan Grimm zcela zaneprázdněn svou prací smrťáka, ukončujícího lidské životy. Jednoho dne však jeho monotónní existenci přeruší zvonek u dveří. Je to malá holčička, která chce zpátky svou kočku. Bohužel netuší, že i ona sama je další duší na seznamu pana Grimma. (MF studentských filmů Písek)

Recenze (6)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Vizuálne síce trochu nápadité a s dobrým zvukom, no vďaka cieleniu na detského diváka predvídateľné a bez vychádzky zo svojej škatuľky filmu pre každého. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

2* líbivý, ale přehnaně sentimentální snímek, u kterého je silně cítit ženská taktovka. Citlivěji založené dušičky by si tento milý animák užili mnohem víc než já cynik. Nezavrhuju, ale ani nedoporučuju. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: -1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zajímavý 7 minutový kraťas, který zobrazuje práci Smrťáka, kterého jednoho dne vyruší zvonek, kde je holčička, která by chtěla zpět svou kočku, ale netuší, že je další na seznamu. Pěkná animace i zajímavý příběh, ale něco mi tu chybělo. 6/10. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Starý pán pracující jako “smrtka”, co na dálku zabíjí předurčené lidi, dostane nečekanou návštěvu v podobě malé holčičky, která mu udělá v jeho práci pěkný zmatek. Vtipné animace, originální nápad a fajn příběh. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama