Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdeněk Izer a jeho skvělé parodie úplně na všechno. (oficiální text distributora)

Recenze (83)

subic 

všechny recenze uživatele

Běželo to na už neexistující TV pětce v roce 2012. Nezapomenutelný je pořad Pod lupou, parodie na Černé ovce ČT, taky Last minute jako pořad o turistice, moderátor cestuje za vás a vy můžete v klidu sedět doma v obýváku u televize. Výborný byl i Evžen v pořadu Koule nelžou, což byla parodie na různé pořady typu Volejte věštce. Izer jako bývalý automechanik se i skvěle realizoval v pořadu plném zaručených rad pro motoristy Auto moto kout, což byla parodie na pořad ČT Auto moto revue. Škoda, že to nemělo delší trvání, protože mě Izer moc baví. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Izera mám rád, jeho humor, vtípky a Maňase... ale tyhle scénky bože... to je velká slabota a zoufalost. To se vrátil tak 15 let nazpět s takovou zábavou.. No doufám že se probere a zase to bude starej dobrej Izer. Jedna hvězdička je za sexy Šárku Vaňkovou. Reklamu, která hlásá potrháte se smíchy ... tak ta je hodně mimo. ()

Reklama

michalkop 

všechny recenze uživatele

Buřtcajk balancuje na pomezí mezi záchodovým a masovým humorem. V době nekonečných talentových show a nesmyslných reality show to stačí k úspěchu. To je trochu smutné. Z kultivovanější zábavy tu zbylo jen pár talk show. Buřtcajk je naděje na vzkříšení skečových pořadů. Nemusí pršet, stačí jen, když kape. ()

jericho001 

všechny recenze uživatele

Škoda že Tv Pětka už skončila,protože tohle bylo jediny na co sem se koukal.Zdenda opět ukázal že umí a jeho scénky,skeče a gagy jsou opravdu skvěly.Jeho styl humoru mám opravdu rád a když dělal scénky jako pod lupou anebo čakryho makryho a jeho Koulllle nelžou tak to jsem opravdu nemohl.Sice někdy to bylo slabší,ale jinak spokojenost veliká. ()

Eisenmann 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od pana Izera lepší záležitost. Bohužel je tenhle pořad trapný od začátku až do konce, mimořádně tu zazní dobrý vtip, který je tak nekonformně prohozen mezi scénkami. Pořad ještě trochu vyzdvihují nové a nové Izerovi hlášky. Vrcholem trapnosti tohoto pořadu je ovšem Šárka Vaňková. Její podání Izerova humoru je umělé, laciné a stupidní. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tohle byl můj komentář po zhlédnutí prvních dvou nebo třech dílů, faktem je, že Šárka Vaňková je pořád stejně trapná. Ovšem s každým dalším dílem se probouzí ten charakteristický Izerův humor, který jsem míval celkem rád, a tak když se podívám na další díl tak vím, že například "Pod Lupou" mě spolehlivě rozesměje už jen Izerovým imitátorským výkonem. Prozatím zdvihám na tři hvězdy. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama